• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğin kafasındaki kist

sudemvebebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
1
0
36
Kocaeli
36 yaşındayım.5 aylık hamileyim.son gittiğim kontrolde doktorum bebeğimin kafasında 2 tane kist olduğunu söyledi 35 yaş sonrası görülmesi yüksek olup 7. ayından sonra geçebilir ama hasarda bırakabilir dedi.beni çok tedirgin etti ben bebeğimi sağlıklı bir şekilde doğurmak istiyorum nasıl bir yol çizmem gerekli bilgisi olanlardan destek bekliyorum

36 yaşındayım.5 aylık hamileyim.son gittiğim kontrolde doktorum bebeğimin kafasında 2 tane kist olduğunu söyledi 35 yaş sonrası görülmesi yüksek olup 7. ayından sonra geçebilir ama hasarda bırakabilir dedi.beni çok tedirgin etti ben bebeğimi sağlıklı bir şekilde doğurmak istiyorum nasıl bir yol çizmem gerekli bilgisi olanlardan destek bekliyorum

canım öncelikle allah şifa versin diyorum ve sakın stres yapıp aman nolcak deyip bebeğini daha kötü duruma sokma sen sadece şunu düşün rabbim onu isterse sapasağlam dünyaya getirmeme izin verir istemezse hasarlı bırakır önce allaha sığın rabbim senin dediğin olur de bu birincisi ikincisi ise beslenmen çok önemli hergün mutlaka bir parça et yemeye çalış hergün mutlaka 1porsiyon meyve ve günde bir yumurtayı sakın atlama bunlar çok önemli çok yakın birindein bebeğinede böyle demişlerdi ama doktor bunları hergün atlamadan yemesini söyledi çok şükür ki geçti seninde geçer allahın izniyle ama dediğim gibi beslenmene dikkat et evet geçebilecek bişey ama geçmesi içinde biraz yardıma ihtiyacı var ha bu arada istersen başka bi doktora daha muayene ol böyle bir durumda birkaç doktorun dediği önemli inşallah minik bebeğin sağlıkla kucağında olacak allahın izniyle :34:

Back