- 17 Şubat 2012
- 42
- 0
- Konu Sahibi seldaselman
arkadaslar herkese merhaba sizinle paylasmak istedigim cok önemli bir konu var bana bu konuda bildiklerinizi yazarsaniz sevinirim...36+1 günlük hamileyim ve bebegimin kafasi uzun zamandir ters...tabiki bende herkse gibi normal dogum isterim ama kadin dr dedigi bu sekilde sezeryanla olur dedi ve beni dogum yapacagim poliklinige sevk etti ordada dogum dr lari muayane etsin ve gözük diye...dün gttik ve bana dr sordu normal mi yoksa sezeryan mi istersin bnde dedim normal ama bebgimi ve kendimide riske atmak istemem...ve ultrasyondan bakildi bebek ters ti hala ve bana döndürmeyi deneyelim dediler el yöntemiyle karina bastirark...anestezi dr ile bile görüsüldü döndürme islemi sirasinda olaki bebkte bi terslik bir ehlike durumu olursa fol narkozla bebgi alacaz dediler...ama bu cok nadir bir durum demeyide ihmal etmedi.,.ve sunuda dediler herseye önlem olarak dr gözetimi altinda olacaksin seni bebgin sürekli kontrol edilecek burda...döndürme isleminin basari orani nasil diye sordugumuzda basisinda dönüyor basilarinda olmuor dedi...ve dün geceden beri düsünüorum evet deneyelim dedm ama hatami ediorum kafam cok karisik....bebege bir zarr gelmesinden de korkuorum...simdi haftaya cuma randevumuz var...neyapsam denicekler...arkadaslar bu konuda bilen varsa yazzin lütfen...benim icin cok önemli...simdiden tesekkürler....