- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
- Konu Sahibi harbikiz42
-
Bebegin durusuyla ilgili o ama en dogru su nu dr bilir korkma bebek buyukce yeri daraldikca az ve sert darbeler vurur disardan bile gorukur onun harekeleri merak etme döndugunu hissedersin bi muddet sonraarkadaşlar 25 haftalık gebeyim bebegimin 2 hafta öncesi hareketleriyle şimdiki hareketleri aynı değil.ilk baştaq hareketleri daha net belirgindi.şimdi ise dokunma gibi bi hareketler karnımın alt bölgesinde hissediyorum yavaşladı gibi sanki..bu normal mi? çocuk büyüdükçe hareketlerini daha az mı hissederiz?
Canım bende aynı senin gibi 2 gün önce Bebeğimi hareketlerini daha net ve sık hissediyordum ama şuan pek hareket etmiyor gibi geliyor bende telaşlıymarkadaşlar 25 haftalık gebeyim bebegimin 2 hafta öncesi hareketleriyle şimdiki hareketleri aynı değil.ilk baştaq hareketleri daha net belirgindi.şimdi ise dokunma gibi bi hareketler karnımın alt bölgesinde hissediyorum yavaşladı gibi sanki..bu normal mi? çocuk büyüdükçe hareketlerini daha az mı hissederiz?
ben bugün kontrole gidicm canım sende git için rahatlasın hissediyorum ama daha sert tepkiler bekliyorum çünkü altıyı bitirmek üzereyiz.Canım bende aynı senin gibi 2 gün önce Bebeğimi hareketlerini daha net ve sık hissediyordum ama şuan pek hareket etmiyor gibi geliyor bende telaşlıym
Haklısın canım. yazarsın kontrolden sonra çünkü ben 2 hafta sonra gitmek istiyorum ...Inşallah kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için kız bebek olduğu için birazda hareketleri daha narin galiba ama daha önce bu kadar tekmelemeye meraklı olacağım hiç aklima gelmezdi.
ben bugün kontrole gidicm canım sende git için rahatlasın hissediyorum ama daha sert tepkiler bekliyorum çünkü altıyı bitirmek üzereyiz.
Saat 4-5 gibi yazarım en geç canım.hissediyorum yavaş yavaş ama bi gün çok hareketliyken bi gün hiç ses seda olmuyor.tedirgin oluyorum bu sefer bi panik bi panik .. bigün 4 saat hareket olmadı diye gecenin bi yarısı acile gittim tam ultrasona giricem bi tekme attı sıpaaaa dedim daha şimdiden yaramazlık yapıyosun :)Haklısın canım. yazarsın kontrolden sonra çünkü ben 2 hafta sonra gitmek istiyorum ...
:) aynen. aynisi bende işte canım:) doktor güzel şeyler söyler umarım. bende 2 hafta rahat olurum enazindanSaat 4-5 gibi yazarım en geç canım.hissediyorum yavaş yavaş ama bi gün çok hareketliyken bi gün hiç ses seda olmuyor.tedirgin oluyorum bu sefer bi panik bi panik .. bigün 4 saat hareket olmadı diye gecenin bi yarısı acile gittim tam ultrasona giricem bi tekme attı sıpaaaa dedim daha şimdiden yaramazlık yapıyosun :)
Teşekkür ediyorum canım ben daha 19+6 haftasındaym belki fazla abartiyorumarkadaşlar panik yapmayın. doktorlar hareketsiz 3 güne kadar kalabilir diyor bebekler için ondan sonra gidip kontrolde fayda var. ama bebeğin hareketlerinin ağırlaşması sorun anlamına gelmez. yinede tedbiri elden bırakamıyoruz tabi :)) ben 26. haftaya girdim insan bebeğini daha karnındayken tanıması ne yüce bir duygu. Allah herkese nasip etsin
Canım oğluşun mu olacak yoksa kizin ?ne demek :) bende çok kuran biriyimdir ama bazen soğuk kanlı olmak lazım. o orada hepimizden rahat emin ol)
nasipse oğlum olacak :))Canım oğluşun mu olacak yoksa kizin ?
Çok güzel canım benimde oğlum olcak nasipse:) .Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin Inşallah hepinize.nasipse oğlum olacak :))
amin canm sağol :))Çok güzel canım benimde oğlum olcak nasipse:) .Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin Inşallah hepinize.
arkadaşlar 25 haftalık gebeyim bebegimin 2 hafta öncesi hareketleriyle şimdiki hareketleri aynı değil.ilk baştaq hareketleri daha net belirgindi.şimdi ise dokunma gibi bi hareketler karnımın alt bölgesinde hissediyorum yavaşladı gibi sanki..bu normal mi? çocuk büyüdükçe hareketlerini daha az mı hissederiz?
3 günde ben ortalığı kaldırırırmarkadaşlar panik yapmayın. doktorlar hareketsiz 3 güne kadar kalabilir diyor bebekler için ondan sonra gidip kontrolde fayda var. ama bebeğin hareketlerinin ağırlaşması sorun anlamına gelmez. yinede tedbiri elden bırakamıyoruz tabi :)) ben 26. haftaya girdim insan bebeğini daha karnındayken tanıması ne yüce bir duygu. Allah herkese nasip etsin
kızlar rahat olun... ilk hamılelıgımden hatırladıgım kadarıyla 22.hafta sonrası bebegin beyin gelişimi hızlanınca hareketleri yavaşlıyordu...Canım bende aynı senin gibi 2 gün önce Bebeğimi hareketlerini daha net ve sık hissediyordum ama şuan pek hareket etmiyor gibi geliyor bende telaşlıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?