• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİN HAREKETLERİ???

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
arkadaşlar 25 haftalık gebeyim bebegimin 2 hafta öncesi hareketleriyle şimdiki hareketleri aynı değil.ilk baştaq hareketleri daha net belirgindi.şimdi ise dokunma gibi bi hareketler karnımın alt bölgesinde hissediyorum yavaşladı gibi sanki..bu normal mi? çocuk büyüdükçe hareketlerini daha az mı hissederiz?

canım o bende de olmuştu bende senin gibi endişelendim ama bebeğin duruş pozisyonuyla alakalı sanırım ben neredeyse 2 hafta çok hafif hissetmiştim ama şimdi geçti çok şükür seninde bebeğin pozisyonunu değiştirince düzelir merak etme. hiç hissetmezsen kork doktora görün o zaman

arkadaşlar 25 haftalık gebeyim bebegimin 2 hafta öncesi hareketleriyle şimdiki hareketleri aynı değil.ilk baştaq hareketleri daha net belirgindi.şimdi ise dokunma gibi bi hareketler karnımın alt bölgesinde hissediyorum yavaşladı gibi sanki..bu normal mi? çocuk büyüdükçe hareketlerini daha az mı hissederiz?
Bebegin durusuyla ilgili o ama en dogru su nu dr bilir korkma bebek buyukce yeri daraldikca az ve sert darbeler vurur disardan bile gorukur onun harekeleri merak etme döndugunu hissedersin bi muddet sonra

Geçen hafta kızımin da hareketleri yavasti bende korktum ama şimdi cok şükür normal sanırım pozisyonu ile alakalı bişey korkma canm

Canım bende aynı senin gibi 2 gün önce Bebeğimi hareketlerini daha net ve sık hissediyordum ama şuan pek hareket etmiyor gibi geliyor bende telaşlıym:(

Inşallah kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için kız bebek olduğu için birazda hareketleri daha narin galiba ama daha önce bu kadar tekmelemeye meraklı olacağım hiç aklima gelmezdi.
Canım bende aynı senin gibi 2 gün önce Bebeğimi hareketlerini daha net ve sık hissediyordum ama şuan pek hareket etmiyor gibi geliyor bende telaşlıym:KK43:
ben bugün kontrole gidicm canım sende git için rahatlasın hissediyorum ama daha sert tepkiler bekliyorum çünkü altıyı bitirmek üzereyiz.

Inşallah kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için kız bebek olduğu için birazda hareketleri daha narin galiba ama daha önce bu kadar tekmelemeye meraklı olacağım hiç aklima gelmezdi.

ben bugün kontrole gidicm canım sende git için rahatlasın hissediyorum ama daha sert tepkiler bekliyorum çünkü altıyı bitirmek üzereyiz.
Haklısın canım. yazarsın kontrolden sonra çünkü ben 2 hafta sonra gitmek istiyorum ...

Haklısın canım. yazarsın kontrolden sonra çünkü ben 2 hafta sonra gitmek istiyorum ...
Saat 4-5 gibi yazarım en geç canım.hissediyorum yavaş yavaş ama bi gün çok hareketliyken bi gün hiç ses seda olmuyor.tedirgin oluyorum bu sefer bi panik bi panik .. bigün 4 saat hareket olmadı diye gecenin bi yarısı acile gittim tam ultrasona giricem bi tekme attı sıpaaaa dedim daha şimdiden yaramazlık yapıyosun :)

Saat 4-5 gibi yazarım en geç canım.hissediyorum yavaş yavaş ama bi gün çok hareketliyken bi gün hiç ses seda olmuyor.tedirgin oluyorum bu sefer bi panik bi panik .. bigün 4 saat hareket olmadı diye gecenin bi yarısı acile gittim tam ultrasona giricem bi tekme attı sıpaaaa dedim daha şimdiden yaramazlık yapıyosun :)
:) aynen. aynisi bende işte canım:) doktor güzel şeyler söyler umarım. bende 2 hafta rahat olurum enazindan

arkadaşlar panik yapmayın. doktorlar hareketsiz 3 güne kadar kalabilir diyor bebekler için ondan sonra gidip kontrolde fayda var. ama bebeğin hareketlerinin ağırlaşması sorun anlamına gelmez. yinede tedbiri elden bırakamıyoruz tabi :)) ben 26. haftaya girdim insan bebeğini daha karnındayken tanıması ne yüce bir duygu. Allah herkese nasip etsin

arkadaşlar panik yapmayın. doktorlar hareketsiz 3 güne kadar kalabilir diyor bebekler için ondan sonra gidip kontrolde fayda var. ama bebeğin hareketlerinin ağırlaşması sorun anlamına gelmez. yinede tedbiri elden bırakamıyoruz tabi :)) ben 26. haftaya girdim insan bebeğini daha karnındayken tanıması ne yüce bir duygu. Allah herkese nasip etsin
Teşekkür ediyorum canım ben daha 19+6 haftasındaym belki fazla abartiyorum:(

ne demek :) bende çok kuran biriyimdir ama bazen soğuk kanlı olmak lazım. o orada hepimizden rahat emin ol ;))

Ben de ne zaman bir değişiklik hissetsem her kontrolde duruşunu değiştirdiğini öğreniyorum.. Şimdi biliyorum ki bebeğim başı yukarda durduğu zaman hareketleri çok net olmuyor.. Ne zaman ki başı yine aşağı döndü yine başladı o deli gibi hareketler... Gerçekten bebeğin duruşuyla çok alakalı... Hiç hareket etmemesi sıkıntı gerisini kafanıza takmayın...

3 günde ben ortalığı kaldırırırm :D kötü bi huy tabi ama 3 günü geçtim 3 saat i bile sıkıntı yapıyorum.ama dediğin gibi onu hissetmek çok güzel.rabbiim herkese nasip etsin..

Ben de sürekli aynı korkuyu yaşıyorum. Bundan birkaç hafta önce pazar günü gece acil bir kadın doğumcuya gittik hatta :D Doktor bak kalbi atıyor baya da hareketli ancak arkasını dönmüş dedi. Yani tekmelerini sırtıma doğru atıyormuş. Böyle olduğunda hissetmezsin dedi. Amaaaa takıntı öyle bir şey kii görüntü çok kötüydü içime sinmedi ertesi gün hemen kendi doktoruma gittim. Sıramı beklerken bi ton da tekme yedim :D Heh şimdi size takmayın dicem ama siz bana sorarsanız rahat mısın diye daha dün gece ya bu çocuk niye tekmelemiyo diyordum :D Sanırım bu kaybetme korkusu hepimizde var ve doğurmadan da geçmeyecek. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Canım bende aynı senin gibi 2 gün önce Bebeğimi hareketlerini daha net ve sık hissediyordum ama şuan pek hareket etmiyor gibi geliyor bende telaşlıym:KK43:
kızlar rahat olun... ilk hamılelıgımden hatırladıgım kadarıyla 22.hafta sonrası bebegin beyin gelişimi hızlanınca hareketleri yavaşlıyordu...

Back