• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİN HAREKETLERİ??

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
SLM KIZLAR 22 HAFTALIK GEBEYİM BEBEĞİMİN HAREKETLERİNİ TAM ANLAMIYLA HİSSEDEMİYORUM..BU NORMAL Mİ? 3 GÜN ÖNCE ULTRASONDA GÖRDÜM HAREKETLERİ NORMALDİ AMA ARTIK TAM ANLAMIYLA HİSSETME VAKTİM GELMEDİ Mİ?

bende 18 haftalık hamileyim. ultrasonda maşallah pek haretketli görünüyor ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. Doktor ilk geceliklerde 19. haftadan sonra bebeğin hareketlerini hissetmeye başlarsın demişti. Yani gayet normal.
Yakında bir tekme ile irkilirsen panik olmak sakın :))))

Ben sanırım 18 ya da 19. Haftada hissettim. Ilk gece bağırsak hareketi sandım ikinci gecede aynı bölgede aynı hareketi hissedince anladım ki o hareketler minik kızıma aitmis :) bazen hamileliği özlüyorum sanırım. Kızım tekme attikca nasıl heyecanlanirdim.

25 haftalık hamileyim ve inan hareket konusunu kendine sıkıntı yapmana gerek yok. Kısa bi süre sonra hissetmeye başlarsın. Ama bu durumu daha doğrusu hamilelikle ve çocuğunla ilgili aklına takılan her soruyu doktorunla paylaş. En doğru cevabı verecek olan yine o olacaktır. benim oğlan baya hareketli maşallah ama süre geçtikçe attığı tekmeler şiddetini arttırıyor :KK66: sadece biraz sabır arkadaşım. Allah hayırlısı ile doğurmanı nasip etsin... :KK66:

Back