• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin haftası yazıyor mu acaba doktır inatla söylemiyor

busraselilk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
23
4
1
27
Bebeğin haftasını öğrenemiyoruz doktor keseyim gördü fakat söylemiyor acaba burada yazıyır mu

Eklentiler

• IMG_20250312_154558_870.webp
    IMG_20250312_154558_870.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 116
Bebek yok daha sanırım, çok yeni olduğu için söylememiştir belki, gerçi asistanina yazidrir sen kaçırmış olabilirsin

Usg tam boy atsaydın keşke ayrıca ne demek söylemiyor. Asistana not kaldırması gerekli incelerken duymadın mı birşey
Tam boyu bu hafif katlı sadece son tarifim 23 ocakkalp atışını duyunca söyleyecek miş delirmek üzereyim randevu da bulamıyorum başka doktora

Tam boyu bu hafif katlı sadece son tarifim 23 ocakkalp atışını duyunca söyleyecek miş delirmek üzereyim randevu da bulamıyorum başka doktora
bu kadar sinirlenecek delirecek ne var ki?
son adet tarihiniz 23 ocakmis. 7 haftaliktan hesaplayin iste. keseyi görürse doktor soyler haftasina uyumlu ya da ileri geri diye. niye bu kadar delirdiniz ki? son adet tarihiniz 23 ocak, kese daha görünmüyor. 10 haftalik olacak haliniz yok ya, en fazla ne kadar farkedebilir?
gebelik 40 haftalik bir surec. bu kadar çabuk panik olmayin. el memleketinde ilk 3 ay doktor yüzü görmüyor insanlar

son adet tarihiniz 23 ocakmis. 7 haftaliktan hesaplayin iste. keseyi görürse doktor soyler haftasina uyumlu ya da ileri geri diye. niye bu kadar delirdiniz ki? son adet tarihiniz 23 ocak, kese daha görünmüyor. 10 haftalik olacak haliniz yok ya, en fazla ne kadar farkedebilir?
gebelik 40 haftalik bir surec. bu kadar çabuk panik olmayin. el memleketinde ilk 3 ay doktor yüzü görmüyor insanlar
Ay sormayın Yaşadığım ülkede 2-3 ayda bir gidiyorsun doktora🤣

Canım hesaplama ile uyumluysa 7 haftalık yani sonraki muayene de bişey der. Bence sen doktoru değiştir başka doktora randevu al. Kese var sanırım ben gördüm de küçük sanırım o yüzden bişey dememiştir belki

Dikkatinizi çekerim kese göründü diye belirtmiştim ayrıca bu ilk hamileliğini değil ikinci süreci biliyorum panik yaptığım bir durum yok sağlık problemine bağlı bilinçlenmek bu

bebek gözükünce yazacaktır ultrason kağıdında bebek gözükmediği için söylememiş olabilir

Canım hesaplama ile uyumluysa 7 haftalık yani sonraki muayene de bişey der. Bence sen doktoru değiştir başka doktora randevu al. Kese var sanırım ben gördüm de küçük sanırım o yüzden bişey dememiştir belki
Kese5 milimi geçkin dedi farklı doktora randevu aldım kalp atışını daha duyamazsın dedi bir düşük bir normal doğumun var keşke cevap veren herkez siz gibi olsa teşekkür ederim😘💕

Dikkatinizi çekerim kese göründü diye belirtmiştim ayrıca bu ilk hamileliğini değil ikinci süreci biliyorum panik yaptığım bir durum yok sağlık problemine bağlı bilinçlenmek bu
Kalp atışı 8. Haftaya kadar duyulması gerekiyor . Ben 6. Haftada duydum . Siz duymadıysanız daha çok çok yeni 4-5 haftalıktır bebiş . kesin bısey söylemek istememıstır geç döllenme olmuştur korkutmak istememıs olabılır .

Maalesef sadece kesenizin 5 mm olduğu yazıyor başka detay vermemiş

Back
X