• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin eşinin rahime yakın olması LÜTFEN YARDIM :(

sempoeda

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
6
0
16
İstanbul
Hanımlar bebeğimin eşi rahime yakınmış doktorum eğer doguma kadar dönmezse sezaryanla alıcaz dedi. bu durumun hem benim için hemde bebeğim için hayati tehlikesi varmı. bu durumu yaşayan oldumu daha önce ?

İYİGECELER arkadaşım benim de ilk hamileliğim ama çok fazla okuyup araştırdığım için sana yardımcı olabilirim diye düşündüm...bebeğin eşi rahim ağzını yakınsa hatta onu kapatıyorsa sadece normal doğum yapamazsın mecburen sezaryen olursun hepsi bu. Bebeğin için bi değişiklik yaratmaz eşinin yeri onun sağlığı keyfi yerindedir sen hiç merak etme. Sezaryen olmaktan da hiç korkma sağsalim doğsun bebeğin bünyen güçlüyse çarçabuk atlatırsın. Bazen doktorlar ilerde sıkıntı yaşamamamk için riske olumsuzluk teşkil edebilecek her duruma daha fazla odaklanıyorlar ki yarın öbür gün onları suçlamayalım diye bununda bilincinde ol ve rahat ol doğum zamanını bekle. Hayırlı doğumlar dilerim.

Slm bende bugun doktora gıttım 14 haftalık gebeyım benımde plesenta on duvara yerlesıyor dedı eger oraya yapısık kalırsa bunun hayatı tehlıkesı varmıs bebek ıcın degıl ama anne ıcın unıversıtede dogum yapabılrısın eger plesenta oraya yapıstımı kopartması cok zor oluyormus ıc dıs kanama oluyormus gerekırse rahımı bıle alabılrıız oyle bı durumda dedı bunuda anca profesorlerın oldugu hastanede yapabılırsın dedı sabahtan berı basım agrıyor sıkıntıdan ınsallah yukarı cıkar ne dıyım cıkmazsada allahın bılcegı ıs neyse kaderımız yasıcagız ama ben kendıme bı profesor bulup bı ünüversıte hastanesıne gıtmeyı dusunuyorum

Back