bebeğin doğum gününü hesaplama

saey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
21
0
Arkadaşlar bebeğin doğumu genelde doktorun verdiği tahmini tarihte ya da tahmini doğum tarihi hesaplama yapan sitelerdeki günlerde oluyor mu? Bu tarihlerden daha geç ya da erken olma ihtimali nedir? Merak ettim:uhm:Benim Ocak ayının başında görünüyor kısmetse. Sorun çıkmazsa doğumun normal olmasını istiyorum.

Bebeğin doğum gününü hesaplamak için reqlin son tarihinin ilk gününe 7 gün eklenip 3 ay geriye gidile biliyor.Siz de son reqlin ilk gününü yazın hesaplayalım arkadaşım

Mesela ben kendim için hesaplayım
benim son adet 1 temmuz
1temmuz+7=8
3 ay da çıkınca nisana denk geliyo.
demek ki tahmini dogum tarihim 8 nisan

Söylediğin hesabı yaptım da sadece bu hesaplar güvenilir mi onu merak ettim. Doktorun dediğine göre de Ocak ayının başında doğum. 3-6 Ocak gibi. Genelde söylenenden da mı erken oluyo o zaman Aralık sonu olur. Kafama takıldı yani...

belli olmaz ki cnm o..bebeğin keyfine bağlı..kimi o tarihte kimi 1-2 hafta önce..şimdiden bunu düşünme çook war daha:))

bence 5 gün falan farkediyor.Benim kizima hamileyken 7 mayis son rqlimdi
7+7-3 ay =14 şubat
kızım 19 şubat dogdu

Doktorumun biri 7 şubat digeri 14 şubat demişti 19 şubatda oldu bebek.

Doktorun verdigi tarihden 10-15 gun once oldu dogumlarim.
bunda da dr 7 aralik dedi. ben kasimin 20 sinden sonra bekliyorum ins oglumu.

benim doğumum çok geç oldu valla.dr.mayısın ilk haftası dedi.ben 22 mayısta doğurdum bebek doğum kanalına girmemiş sezeryan oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…