Bebek Beslenmesi bebeğin çoraplarının çıkması!?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

baby_on_board

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
42
1
36
İstanbul
kızlar bu da sorulur mu diye gülmeyin :) başedemiyorum bizimkinin ayakları mı çok çalışıyor bilmem en fazla yarım saatte bir çorap çıkıyor. 2 kat üst üste giydiriyorum genelde, patik giydirsem patik daha çabuk çıkıyor. iple bağlamalı patiklerde ipini çok sıkarsam çıkmıyor ama bu sefer çok sıktım diye içime kurt düşüyor. çorap tutucu aldım ama o da çok sıkıyor heralde daha küçük bebekler için, benimki 6 aylık. her zaman ayaklı tulum giydirmek de olmuyor, hoş onun içinde bile olsa çıkıyor. sizde de aynı sorun var mı ne yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
canım giydir kilotlu çorabı kurtul:)) bende başedemedim artık spor çorap patik filan giymiyoruz.elbise giyersek 2 kat kilotlu yoksa da tek kat yetiyo zaten.nasılsa evden biyere çıktığımız yok :))

canım erkek bebekte kilotlu çorap uygun olmaz heralde var aslında aldım ama giydirmedim giydirsem mi acaba?

neden uygun olmasın ki en güzeli çorap tutmak için ayakalrında benimde iki oğlum var ikisinede bebekken kilotlu çorap giydiriyordum
sıcaklık acısından çok iyi

Eviniz serin oluyorsa, bebeğinizin üşüdüğünü düşünüyorsanız külotlu çorap giydirin bence.

Daha 6 aylıkmış neden uygun olmasın ki, ayrıca evde giydireceksiniz kim ne diyebilir?

Benim oğlum 3 yaşında çok soğuk havada dışarıda çok vakit geçireceksek, pantolonun içerisine giyidiriyorum. Evimiz çok sıcak olduğu için ihtiyaç duymadım hiç.

Kaldı ki, erkek çocuklarına özel külotlu çoraplar satılıyor, mavi, siyah renklerinde. Mesela ben Tchibodan üzeri uzaylı bir 3'lü set almıştım.

Son düzenleme:
benimki de çok çıkarır o yüzden patikli pijama giydiriyorum ha onun içinde bile çıkıyor çorap ama en azından pijama patikli

Bende bu konuda çok şikayetçiydim. Yeni doğduğunda çorap tutucu kullandım. Şimdide çoraplı pijamalar var ,( patiklipantolon değil) onlardan kullanıyorum, çok iyi oldu.lcw de bile var onlardan. sadece etek , elbise giydiğinde kilotlu çorap giydiriyorum. Kilotlu çorap sıktığından kan dolaşımını etkiliyo demişti bir doktor arkadaş o yüzden pek giydirmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…