Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğin çok fazla hareket etmeye başlaması
- Konu Sahibi nur355
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?37+6da doğum yaptım 6 gün önce. İlk hareketini 19. Haftamda hissettim 23. Haftamda şiddetlendi tekmeler. Doğurana kadar uykudan uyandıracak kadardı Hatta göbeğim sallanırken bir ara koltuk sallandı sanıp avizeye bakmıştım Maşallah Sağlıklı veeee yaramaz olduğunun göstergesi bence. Kızım doğdu ama hala ayakları dimdik Sürekli tekmeliyor örtüsünü
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
Hıçkırık olabilir mi acaba titremeli hareketleri. Tuhaf bi durum hissediyorsanız bi doktora gidin tabiiKızlar 29 haftalık hamileyim bebek üç gündür çok fazla hareket etmeye başladı.bugün neredeyse hiç durmadı böyle titremeli gibi hareketler bunun için doktora gidesim var acaba neden olmuş olabilir korkmaya başladım doğacak mı diye
İnşallah benimde öyledir birden delirdi gibi çocuk öyle farklı şeyler de yemedim37+6da doğum yaptım 6 gün önce. İlk hareketini 19. Haftamda hissettim 23. Haftamda şiddetlendi tekmeler. Doğurana kadar uykudan uyandıracak kadardı Hatta göbeğim sallanırken bir ara koltuk sallandı sanıp avizeye bakmıştım Maşallah Sağlıklı veeee yaramaz olduğunun göstergesi bence. Kızım doğdu ama hala ayakları dimdik Sürekli tekmeliyor örtüsünü
Yok hıçkırık değil o kalp atımı gibi pıt pıt oluyor bu balık gibi sağa sola kaçıyor titremeli tekme gibi değişik hareketler işte shdhBenimki de bazen aşırı hareketli oluyor bazen tık yok 25. Haftadaym yeri zamanla daraldığı için extra hareket olabiliyormuş bir de aminiyon sıvısı yuttukları için hıçkırık tutabiliyor titreme belki ondan olabilir
Bebeğimi bildiğim için evham yapıyorum işte normalde hareketli çocuk ama aşırı var işte shdhfBu bebo size nasıl yaransııınn az hareket eder laf çok hareket eder lafff
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
Yok yok yapma, belli bi haftadan sonra uykundan bile uyandırabiliyor tekmesiyle. Güçlendi artık annesiBebeğimi bildiğim için evham yapıyorum işte normalde hareketli çocuk ama aşırı var işte shdhf
Güçlendi onu hissediyorum sürekli yapması garipYok yok yapma, belli bi haftadan sonra uykundan bile uyandırabiliyor tekmesiyle. Güçlendi artık annesi
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
Değil kız niye garip olsun, dolanıyo çocuk içerde. Hareketsiz olması daha çok dert sebebi
Güçlendi onu hissediyorum sürekli yapması garip