Doğuma Hazırlık bebeğin cinsiyetini öğrenmede ilginç bi bigi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aynen bnde çıkmayanları görmek için yazdım.ailem ve arkadaş çevrem hep tutdu ve inanmak isyemiyrm böyle bi şeye.
Valla eger cogu kiside de tutmussa o zaman oglusum mu olacak inanmam sende inanma Rabbim den baska hickimse bilemez

Benim ilk gebeligimi hesaplayim
22+10=32_9=23 kizim var tutmuyor malesef

Arkadaşlar kadında hep X kromozomu erkek spermindeyse hem X hem Y kromozomu vardır eğer spermde X kromozomu döllenirse iki tane XX yanyana gelir bunun anlamıda kız bebektir eğer Y kromozomu döllenirse XY yanyana gelir buda erkek bebek demektir.. Erkek sperminde ki X kromozomu 3 gün yaşar rahimde yavaş ilerler Y kromozomu 1,5 gün yaşar ama çok hızlı ilerler rahimde.. Dolayısıyla herşey ortada cinsiyet rahimde döllenme olduğu an bellidir aslında sadece oluşum süreci gerekir ki öğrenelim ne olduğunu.. Ne çin takvimi ne bu tarz hesaplamalar hepsi saçma belli bir aya kadar ancak Rabbim bilir ne olduğunu.. Tesadüf eseri hesaplama denk gelmiş olması bunun doğru olduğu anlamına gelmez kızlar boşuna kafa yormayın..

kızlar bende gecen yaslılardan bişey duydum erken gebelikle ilgili diyorlar ki eger ilk 2 yada 3 ay kabızlık yasarsanız erkek, ishal yasarsanız kızdır ilginç ama bende tuttu mesela...
bende hiç kabız olmadım ishal oldum hep benim meleğimde kız :)

23+12-9= 26 buna göre kız. Bugun doktorumun söylediğine göre de kızım olacak inşallah :)

yüzüktü çin takvimiydi kesenin ne tarafta olduğuydu hepsinde erkek cıkıyo bundada erkek cıktı. çarşamba günü gidicem bakalım göstercekmi bizimki

20+4=24-9=15=erkek ama ilkim kız
24+11=35-9=26=kız ikinci de kız
28+11=39-9=30 kız bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…