Ay ben de hiç biri tutmuyor ya ben hep kabızdım ama kızkızlar bende gecen yaslılardan bişey duydum erken gebelikle ilgili diyorlar ki eger ilk 2 yada 3 ay kabızlık yasarsanız erkek, ishal yasarsanız kızdır ilginç ama bende tuttu mesela...
Bu formüle göre kız o zaman evet.öncekide kızdı ve tutdu sanırım dimi çok enteresan nsl oluyo anlamadım bnde23+8-9:22 kız. bak bu hamileliğimdi. bi kızım oldu.
bu da ikinci hamilelik:
27+2-9:20 kız mı olacak yani.
Doğum yılınız doğru dimi? bazılarında bi sene geç yazılıo bnm olduğu gibi.bgibi.bide hamile kaldığınız ay olacak, öğrendiğiniz ay değil.doğru ise bi sizde gördüm ilk defaBenimki erkek çıktı ama benim kızım olcak...
Kasımın sonları ise aralıkda tutmuşdur.onlar sat a göre yapıyor ya ondandır.aralık olduğuna eminsen aralıkdırCanim ya ben normalde 12 ayda hamile kaldima eninim esim 12 ayda bir araya gelebildik ama adet gunum 11 ayda idi cocuk oaydan hesaplandi ozaman ben 11 mi 12 demi hamile kaldim imkansiz ama doktorlara gore 11 de jaldim.,???
Bana görede çok saçma ama yakın zamanda çoçuğu olmuş veya cinsiyetini bildiğiniz birilerinkini hesaplayın çıkıo.Bence sacma bir yontem..
güzel anneler merhaba, geçen biyerde okudğm bi bilgiyi sizinle paylaşmk istiyrm.bana çok enteresan geldi etrafımda çocuğu olmuşlara denedim hepsi tutdu.bböyle şeylere inanmk istemem biri bana izahını yapsn lütfen.
(Hamile kaldığnz yaşı + hamile kaldığnz AYI toplayıp) -9 çıkarıN=ssonuç çift rakamsa kız, tekli rakamsa erkekmiş.
nasıl tutuyo anlamadım bi türlü
not: hamile olduğunu öğrendiğnz ay değill, kaldğnz ay olckmş
Hani canim tabiki Rabbimden baskqsi bilemez ve bu yontemlerin hepsini denedim cin, rus , hucre yenilenmesi hepsimde erkek diyo bu da ayni sekil ama ben hic inanmiyormBana görede çok saçma ama yakın zamanda çoçuğu olmuş veya cinsiyetini bildiğiniz birilerinkini hesaplayın çıkıo.
Dogru mu cikti sendede yani canim?23+6=29_9=20 kiz ve kizim var 6 yasinda
Cidden mi? Ilginc, benimde erkek cikiyo yani oglusum mu olacak2 oğlum var merak ettim denedim 2si de doğru :)
aynen bnde çıkmayanları görmek için yazdım.ailem ve arkadaş çevrem hep tutdu ve inanmak isyemiyrm böyle bi şeye.Hani canim tabiki Rabbimden baskqsi bilemez ve bu yontemlerin hepsini denedim cin, rus , hucre yenilenmesi hepsimde erkek diyo bu da ayni sekil ama ben hic inanmiyorm