kuzenimin doğuma kadar kız dendi.bütün hazırlıklar kıza göre yapıldı ve bebekk erkek doğdu.üstelik düzenli olarak ultrasona girmişlerdi..
insanın inanası gelmiyo .ya...tek doktoramı gidiyorlardı.yani birkaç doktor kız deyipte erkek dogduysa hakkaten süpriz olmuş ama.tek doktora gidipte .o dokorun demesiylekaldılarsa olabiliyor bazen.bence tek doktorla kalmamalı emin olunmalı cinsiyetinden...
benimde nerdeyse doğuma kadar erkek dendi 7.aya kadar.. doğdu ve kız... bende herşeyimizi erkeğe göre hazırlamıştım... üstelik ben 5 farklı dr a gittim yeri gelince...
banada 12+4 de erkeğe benziyo dendi
ama kesin demedi
uamrım kesin erkektir
zaten bir prensesim varrrrrrrrrr dünyalar güzeliiiiii
14 haftada kız denildi 17 haftada erkek olduğu kesinleşti.
kuzenimin doğuma kadar kız dendi.bütün hazırlıklar kıza göre yapıldı ve bebekk erkek doğdu.üstelik düzenli olarak ultrasona girmişlerdi..
benimde nerdeyse doğuma kadar erkek dendi 7.aya kadar.. doğdu ve kız... bende herşeyimizi erkeğe göre hazırlamıştım... üstelik ben 5 farklı dr a gittim yeri gelince...
Geçmiş yıllarda bu olaylar çok yaşanmış.Olay yeni olmuyor değilmi?Şimdiki cihazlar daha iyi ayırt ediyor sanırım cinsiyeti...
bencede geçmiş yıllarda yanılma olabiliyormuş.ama doktorda iyi seçiymeli.mesela ablam 15 yıl oluyo en son dogumunu yapalı.bi kızı bir oglu var.doktor ne dediyse çıktı yani.doktor hatası işte...