bebeğin cinsiyetine kız denilipte erkek olan var mı

SeSi

can kızım, bal kızım :))
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
373
0
45
kızlar merhaba acaba aranızda hiç bebeğinizin cinsiyetine kız denilipte erkek olan oldu mu? olduysa kaçıncı haftalarda oldu ve net olarak hangi haftanızda öğrendiniz doğru cinsiyeti

12 haftada erkeğe benziyor dedi 16. haftada kız olduğu kesinleşti

kuzenimin doğuma kadar kız dendi.bütün hazırlıklar kıza göre yapıldı ve bebekk erkek doğdu.üstelik düzenli olarak ultrasona girmişlerdi..

kuzenimin doğuma kadar kız dendi.bütün hazırlıklar kıza göre yapıldı ve bebekk erkek doğdu.üstelik düzenli olarak ultrasona girmişlerdi..

insanın inanası gelmiyo .ya...tek doktoramı gidiyorlardı.yani birkaç doktor kız deyipte erkek dogduysa hakkaten süpriz olmuş ama.tek doktora gidipte .o dokorun demesiylekaldılarsa olabiliyor bazen.bence tek doktorla kalmamalı emin olunmalı cinsiyetinden...

5.aya kadar bir dr.a sonra başkasına gitmişlerdi.

benimde nerdeyse doğuma kadar erkek dendi 7.aya kadar.. doğdu ve kız... bende herşeyimizi erkeğe göre hazırlamıştım... üstelik ben 5 farklı dr a gittim yeri gelince...

benimde nerdeyse doğuma kadar erkek dendi 7.aya kadar.. doğdu ve kız... bende herşeyimizi erkeğe göre hazırlamıştım... üstelik ben 5 farklı dr a gittim yeri gelince...

inanamıyorum böyle doktorlara.çok kızıyorum ya.ne kadar şaşırmışsınızdır degilmi...

17. haftada kesin erkek dendi.21. haftada 2 ayrı ultrasona girdim ilkinde erkek ikincisinde kıza benziyo dendi.ondan sonra girdiğim her ultrasonda kız dendi.doğuma son 1 ayım var..hazırlıklarım kız bebişe ama Mevla bana bi süpriz yapmış olabilir diye de şüphelenmiyor değilim.hele ki kız denilip de erkek doğan bebekleri duydukça...ama her ne olursa olsun kızımsa da oğlumsa da,benim mucizem olacak...Allahım hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı,evlat arzusuyla yanıp tutuşanlara da hayırlısıyla bu duyguyu tatmayı nasip eylesin...kimsenin kucağı boş kalmasın inşaallah...

12 haftalık erkek xdenildi 16. haftada kıza benziyo denildi 17. haftada kesin kız denildi 30 haftalıgım ve kız diyolar sürekli,:)

halamın kızınada erkek dendi bebek doğduğunda kız olduğu meydana çıktı :)

banada 12+4 de erkeğe benziyo dendi
ama kesin demedi
uamrım kesin erkektir
zaten bir prensesim varrrrrrrrrr dünyalar güzeliiiiii

Geçmiş yıllarda bu olaylar çok yaşanmış.Olay yeni olmuyor değilmi?Şimdiki cihazlar daha iyi ayırt ediyor sanırım cinsiyeti...

Sizinkide ilginçmiş.Ayrıntılıda net çıkar genelde.Ordada mı ısrarla erkek dediler...

Geçmiş yıllarda bu olaylar çok yaşanmış.Olay yeni olmuyor değilmi?Şimdiki cihazlar daha iyi ayırt ediyor sanırım cinsiyeti...

bencede geçmiş yıllarda yanılma olabiliyormuş.ama doktorda iyi seçiymeli.mesela ablam 15 yıl oluyo en son dogumunu yapalı.bi kızı bir oglu var.doktor ne dediyse çıktı yani.doktor hatası işte...

bencede geçmiş yıllarda yanılma olabiliyormuş.ama doktorda iyi seçiymeli.mesela ablam 15 yıl oluyo en son dogumunu yapalı.bi kızı bir oglu var.doktor ne dediyse çıktı yani.doktor hatası işte...

Doğru haklısın canım .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…