Bebeğin cinsiyetine bağlı sağ sol olayı

Merekila

4 BEDEN tek RUH olduk :))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
1.692
38
Merhaba arkadaşlar.
Önceleri üzülsemde şimdi ikinci bebeğime hamileyim.Oğlum şuan 16 aylık.O ufak olduğundan üzülmüştüm ama Allah ın bana bi emaneti var şuan bedenimde.
Bu gün doktora gittim.6 hafta 1 günlük hamileyim.Oğluma kardeş geliyo.Ben şimdiden cinsiyetini merak ediyorum.Kız çocukları bana biraz itici geliyor.Ama kız olursa sevinirim yinede ama oğlan olursada üzülmem yani.O benim bi parçam sonuçta.
oğluma hamileyken bebeğimi ben ilk olarak solumda hissettim.Şimdi bu bebeğim sağımda.Acaba bu sağ sol olayları doğrumu hamilelikte bir fikriniz varmı?
sizin bebeğiniz ne tarafınızdaydı ilk hissettiğinizde ve cinsiyeti nedir?

bu sağ sol olayını bu şekilde duymamıştım.ilişkiden sora sola yatarsan erkek sağa yatarsan kız olur diye bişey biliyorum.ama ben bilinçsiz olarak soluma yatıp biraz beklemiştim hemen kalkmamıştım dr biraz yat demişti çünkü,herneyse soluma yatmıştım neden çünkü tv sol taraftaydı:KK53: bebişim de erkekti gerçi erken doğum oldu yaşamadı malesef.benim ilk evladım kız şu an 10 yaşında okuldan gelmek üzere ve cıvıl cıvıl sesini duymaya can atıyorum o benim herşeyim.kız çocuklarını sevmeyişin çok garibime gitti,kız çocuğu gibisi varmı yavv annesinin dzinin dibinden ayrılmaz kendini sevdirmeyi bilir giydirmesi,süslemesi,saçını taraması,herşeyi çok zevklidir,erkek çocuk ta güzeldir tabi sonuçta hepsi Allahın hediyesi.bence bu fikrinde sıyrıl önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması..:KK19:

bende tam olarak bilemiyorum da benim bebeğimde 36 haftalık doğuma 4 haftamız kaldı benim bebeğim sağımda cinsiyetide kız ama çevremdekiler karnım top gibi olduğu için erkek diyorlar ama doktorlarım kız dediler neden bilmem bende kız çocuklarını çok severim hakkında hayırlısı olsun

doğruluk payı var gıbı.benım de ılk çocugum kız ve sankı evet o da ılk sağ tarafımda oynamıştı.ben de şaşırdım kız çocukları ıle ılgılı fıkrıne.ben de hep Allah bence herkese bır kız evlat verse keşke derım.kız ölene kadar annesıne arkadaş yoldaş sırdaş.erkek çocukları bı yaşa kadar yanında.şimdi 2.ye hamıleyım daha çok erken ama solumd mınık mınık seğirmeler var sankı.du bakalım erkek çıkarsa kesın doğru derım artık:)

bende bunn doğru olduğuna inanıyorum belki istisna olabilirr benm baştan beri sağ kasığım da ağrı olduuu oğlum olcak inşş ve sol tarafa geçtiğini hiç bilmiyorum sağ tarafım servis dışııı devamlı orda çünkü

ben ılk solda hıssetmıstım sol kasığım ağrıdı benım kı kız.arkadasımın sağ tarafı agrıdı oda erkek.

ben sol tarafımdan yumurtlamıştım ve ilk hareketlerini de sol da hissetmiştim ve allah nasıp derse kızım olacak

canım meraba bende hamile kalmayı düşünüyorummm ilişkiden sonra sağa yatarsam oğlan sola yatarsam kız sağda hareket olursa oğlan solda hareket kız anlamına mı geliyor

canm ben erkek bebek istiyordum kızım var bir tane ve ilişkiden sonra hep sağ tarafıma yattım hareketleride ve kasıktaki ağrıda sağ tarafımda oldu allahıma çok şükür oğlum olcak inşşş
rabbm sennde gönlündekini versn

benim kuzucum soldda uyuyor ben kara cahil ilk hamileliğim ve yengem sordu nerd ehissediyosun diye bende hiçbiyerde anlamıyordum o karnıma dokunarak solda olduunu anladı evet sol kasığım daha çok sancıyo şimdi bende solda hissediyorum oda erkek dedi onun oğlu solda kızı sağdaymış bakalım 1 haftaya cinsiyetimiz belli olucak o zaman söylerim kızmı erkekmi

benimde işte oğlum soldaydı şimdi bunu sağda hissediyorum bazende solda.
ama doktor bebek çok iri dedi acaba ikiz ve teki kız teki erkek mi :26:

cinsiyetimizi öğrendik vee kızım olucak inşşşşş dr ta sağ sol durumunu sordum rahim tam ortadadır dedi ve bebek büyüdükçe genelde sağa doğru yatar dedi solda gibi hissetiğin büyün ihtimalle kalın bağırsaktır dedi artık sağmı solmu bilmem ama minik kızım içimde

ben böyle bişeyi ilk defa duydum
2 yaşında bir oğlum var,şuan ikizlere hamileyim
hiç böyle bişeye dikkat etmemiştim
allah sağlıcakla doğmalarını nasip etsin
ne ilkinde nede şimdi hiç merak etmiyorum cinsiyetlerini inanın
hep sağlıklarına odaklıyım ben

vallahi arkadaşlar 8 yaşında bir kızım var ilk sancılarım sağda olmuştu hamile olduğumu anlamadan korka korka doktora gitmiştim kızıımı sürekli sağda hissetmiştim şimdide sağda hissediyorum allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kız erkek ne fark ederki

ben buna ınanmıyorum ılk bebegım erkektı hep solumdaydı ıkıncı bebegıme hamıleyım sımdı oda sol tarafımda sımdı ve cınsıyetıne doktorumuz kız dedı hadı bakalım:KK70:

X