- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
Merhaba hanimlar
Burayi her zaman her konu icin takip eder yardim alirim simdi fikrinize ihtiyacim var
Belki cogunuz bu konuda bana olumsuz yorum yapacak ama bastan sunu belirteyim en onemlisi bebegimin sagligi AMA nefistir bu arkadaslar gonul ister neyin yoksa onu ister
Benim 4.5 yasinda bir kizim var allahim onu hep guldursun omrunu uzun etsin, tekrar bebek istedik bu seferde oglumuz olsun istedik sonuc olarak ben elimden gelen ve dogru bildigim butun her seyi uyguladim cok sukur hamileyim
1 dr ile ovilasyon takibi
2 test ile ovilasyon takibi
3 tek iliski
4 alkali olmaya dikkat
5 muhammed sureleri okundu
10. Haftamda drum bebegi %70 erkege benzetmisti simdi 13+4 de 80 kiz dedi
Sormak istedigim yumurtlama gunu tek iliski oncesinde hic iliski olmadan kizi olan var mi???
Dr un kiz deyip erkege donen bildiginiz var mi??
Simdiden tesekkurler hepinizin gonlundekine nail olmaniz dilegimle
Burayi her zaman her konu icin takip eder yardim alirim simdi fikrinize ihtiyacim var
Belki cogunuz bu konuda bana olumsuz yorum yapacak ama bastan sunu belirteyim en onemlisi bebegimin sagligi AMA nefistir bu arkadaslar gonul ister neyin yoksa onu ister
Benim 4.5 yasinda bir kizim var allahim onu hep guldursun omrunu uzun etsin, tekrar bebek istedik bu seferde oglumuz olsun istedik sonuc olarak ben elimden gelen ve dogru bildigim butun her seyi uyguladim cok sukur hamileyim
1 dr ile ovilasyon takibi
2 test ile ovilasyon takibi
3 tek iliski
4 alkali olmaya dikkat
5 muhammed sureleri okundu
10. Haftamda drum bebegi %70 erkege benzetmisti simdi 13+4 de 80 kiz dedi
Sormak istedigim yumurtlama gunu tek iliski oncesinde hic iliski olmadan kizi olan var mi???
Dr un kiz deyip erkege donen bildiginiz var mi??
Simdiden tesekkurler hepinizin gonlundekine nail olmaniz dilegimle