Bebegin ciğerlerini geliştiren iğne

beyz@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
247
0
merhaba arkadaslar 30 hafatalık hamileyım bebegimin suyu fazlaymıs dr erken dogum olabılır dedı ve boyle bir igne önerdi daha bu bölümde böyle bişey okumustum ama bulamadım bilgisi olan varsa cevap yazablirmi?

allah tamamına erdeirsin arkadaşım..benim bi bilgim yok ama çoğul gebelik bölümüne bakarsan ordaki bi çok kişiye yapılıyo..seni ordan bilgilendirirler...

Sayfanin altında benzer konular var Allah yardımcın olsun

merhaba arkadaslar 30 hafatalık hamileyım bebegimin suyu fazlaymıs dr erken dogum olabılır dedı ve boyle bir igne önerdi daha bu bölümde böyle bişey okumustum ama bulamadım bilgisi olan varsa cevap yazablirmi?

canım, bence hiç telaş yapma. bende 28. haftamda oldum o iğneden. benim doktorum tedbirolsun diye oldurdu, 4 ampul iğne, 2 ampul iğneyi olduktan sonra ertesi gün aynı saatte (tam 24 saat sonrası) diğer 2 ampul iğneyi oluyorsun kalçadan, bende iğneden sonra çok ateş bastı. sanki avuçlarım yanıyordu, iğneni içinde kortizon varnmış, muhtemelen o yüztden. ama 1 hafta sonra filan o ateş basmaları geçiyor. ateşin çıkmıyor merak etme. doktorun önerdiyse ol o iğneyi. tamamiyle tedbir amaçlı. moralini de bozma.

Canim o bahsedilen igneden bende erken dogum riski oldugu icin olmustum 30. haftamda. Ve bebegim gercektende 35+3 de erken dogdu ve gayet saglikliydi Elhamdulillah.. Ben iyikide o igneleri olmusum diyorum simdi. Yanlis hatirlamiyorsam 1 gun arayla 2 igna olmustum o zaman. Igneye steroid deniyor.

ben de bebek çok aşağıda olduğu için bu iğneden vurulmuştum
doktorum tedbir olsun diye yapalım dedi doğduktan sonra kuvöze girmesi
daha zor olur dedi merak etme yaptır her ihtimale karşı kolaylıklar
dilerim sağlıkla kucağın al

X