Bebegin cabuk yurumesi icin. Tavsiye veriyorum🌹

prensesilya

Merhaba kk :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
610
328
38
Sevgili kk nasılsınız 🌹
Bir tavsiyem olacak bebeğiniz elinizden tutup kalkabiliyor ise, elinizden tutup yürüyebiliyor ve kendi ağırlığını taşıyabiliyor ise, önde düğmesi olmayan yani önden acilma ihtimali olmayan, kalın iple örülmüş yani sıkı bir süveter giydirip arkasından tutup (ellerinden degil) yürüteceksiniz. Bebis sizin onun arkasında olduğunuzu bilecek ve sizden güç alacak çünkü biliyor ki düşmeyecek annesi onu tutar🌹 foto ekledim bu şekilde süveter ile yürüttük ve bi hafta sürmedi 11 aylik yürüdü ogluşum. Paylaşmak istedim çok basit gibi görünüyor ama denerseniz bebegin kendine guveni geldigini goreceksiniz. Ozellikle tek elden tutup yuruyen bebekler icin bi kac gunde sonuç alinir. Deneyimleyenlerden yorum beklerim, sevgiler 🌹
Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz😇

Eklentiler

• 2024_12_05_21.14.58.jpg
    2024_12_05_21.14.58.jpg
    162,4 KB · Görüntüleme: 23
Denenebiliir. Yürümüyor benimki de. Bir de bunu deneyeyim yarın bakalım. Teşekkür ederim tavsiye için 🌸
Kesinlikle deneyin Rabbim kuvvet versin yürüsün tez vakit inşallah... akşamları bacaklarına masaj yaptım ben bi de ayaklarına. Hafif baskılarla. Hem bu hem de süveteri denerseniz sonucu göreceksiniz inşallah ❤️

X