How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları Bebegin burnu tikali yarim lasiimm aciill

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
Merhaba arkadaslar 9 aylik bebegim hastalandi cok fena. burnu akiyor su gibi saydam gifrer ve deniz suyu spreyi kullaniyoruz ama genede cok zor nefes aliyor.horul horul soluk alip vermekde zorlaniyor.dr baskabisey veremeyiz dedi. bitkisel cozumu bilen oneren varmi yada nasil atlattiniz bunu acil yardim lazim geceleri her saat uyaniyoruz

tesekkurler:1hug:

canım gecmiş olsun ben hastalanınca doktor tavsiyesi ile papatya ve ıhlamur vermitim birde sütünü burnununa sık ve tereyağı --minik parca koy -- cok etkili oluyor dene istersen

cok gecmis olsun yattigi odada sicak suyun icine biraz vicks koy kaynay imkanin varsa yoksa kaloriferin uzerine koy cikardigi mentollu buhari soludukca burnu acilacaktir

heh bende nilimin dediğine benzer bişey dicektim,okaliptus yağı filanda kullanıyorlarmış ben hiç denemedim

geçmiş olsun tatlım.spreyi sıktıktan bi süre sonra burun aspiratörü kullanıp içini temizleyebilirsiniz.aşağı yukarı her eczanede bulabilrsin.burnun içini tamamen boşaltıyor.kısa sürede kurtulursunm bu sorundan.

canim bebeginin odasina 1 bas sogan dogra bir kaba ve ona yakin bir yere koy, geceleri sabaha kadar dursun nefes almasini rahatlatacak ona. sabah biraz pis kokuyo oda ama onlar icin deger canim.acil sifalar..:emir_bebek:
Merhaba arkadaslar 9 aylik bebegim hastalandi cok fena. burnu akiyor su gibi saydam gifrer ve deniz suyu spreyi kullaniyoruz ama genede cok zor nefes aliyor.horul horul soluk alip vermekde zorlaniyor.dr baskabisey veremeyiz dedi. bitkisel cozumu bilen oneren varmi yada nasil atlattiniz bunu acil yardim lazim geceleri her saat uyaniyoruz

tesekkurler:1hug:

Back