• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegın boyun kaslarını guclendırmek ıcın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlemBLK

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
2.111
119
323
arkadaslar bebegımın boyun kaslarını guclendırmek ıcın neler yapabılırım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz

cnm ben her altını aldığımda sağa sola yarım yuvarlıyorum kızımı, o arada boynu hem hareket ediyo hem de kendisi bana bakmak için boynunu çeviriyo kaldırıyo bazen

canım kasları gelişmemişmi yoksa ? benim bi ar kadasımın 5 aylık oglu var boynunu tutamıyo dr kasları gelişmemiş demiş.ama geliştirmek için ne gerekiyor bilmiyorum.

çok yavaş hareketlerle zorlamadan boyununu hareket ettirebilirsin.
kulaklarını omuzlarına değdirecek gibi iki yana boynunu hareket ettir.
çenesini sağ omuzuna sonra sol omzuna çevir.
kafasını tutarak önce çenesini göğsüne doğru sonra arkaya doğru hareket ettir.

dikkatini çekecek bir oyuncağını eline alarak ,değişik yönlerde salla.bebek bu oyuncağı başıyla takip etsin.

bütün eklemlerini çok yavaş hareketlerle masajda yaparak hareket ettirmek,hem rahatlatır hem kan dolaşımını arttırır.

kesinlikle zorlamayın sert hareketler yapmayın.

allah uzun ömürler versin.

tutyor kafasını ama bı anda tak dıye bırakıyor tam sallabas yani :)) kotu bı durumda degıl ama yınede bende ona yardımcı olmak ıstedım yanlıs bısey yapmayım dıye bı sızlere sorayım dedım...
cok sagolun arkadaslar

Son düzenleme:
Back