Bebegin bobreklerinde büyüme ve kalbinde parlaklik

dil23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
2
3
28
Arkadaşlar 21+6 gebeliğim var erkek bebeğe ikili test ve diğer testlerin temiz çıkmıştı hatta 10.000 1 ihtimal gibi çok çok düşük rakamlar down ile alakalı detaylı ultrason yaptırdım geçen gün orda doktor kalbinde bı tane parlama ve böbreklerde genişleme gördü down ile alakalı olabilir mi diye ihtimal verdi fetal DNA yada aminosentez gibi uygulama yapılabileceğini söyledi inanın çok korkuyirum böyle durum yaşayan var mı yazabilirler mii herşey temizken bu iki septom ile down gibi bişey olabilme olasılığı nedir ve yarın prof buldum bir tane ona gideceğim

Benim de detaylı ultrasonda bu ikisi çıktı ama ikili test sonucum 1/10.000 olduğu için fetal dna istemedi doktor. Şöyle dedi; kalpte parlaklık bir hastalık değilmiş, 30 lu haftalarda kendiliğinden kaybolabiliyormuş, kalabilirde dedi. Böbrek için de 10 mm üstü olursa riskliymiş 5.8 şu an bizimki her muayenede takip ediyor. Bir sonrakine 32 de gidicem inşallah düzelmiştir her ikisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…