Bebek Beslenmesi Bebegin bi ogununde ne yedi annesi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
Evet Sevgili anneler bu baslik alatinda bebegimizin her gun her ogunde neler yedirdigimizi paylasalim.
Hem birbirimize fikir vermis oluruz hem sohbet etmis oluruz.
Basliyorummmm

Kuzumm biraz once 1kase icine ekmek dogranmis mercimek corbasi ve
1 kase cacik yedi teyzeleri

Birdahaki ogun saatinde bakalim gelicek. Baktiniz o ogun kacti yazamadiniz sonraki ogunle birliktede yazabilirsiniz sorun degil.hepinizi bekliyorum hanimlarrrr

koca bir hiç birşey diyorum kızım 7. Aya girdi ama hiç bir ek beşini kabul etmiyor ne yediyse kusuyor ve de sürekli açlıktan ağlıyor şimdi bile. Uykusu geliyor ama açlıktan yatamiyor sadece anne sütü içiyor dr.lar ilaç verdi ama onu bile kabul etmiyor ben ne yapacam ya

Cnm benim uzuldum durumuna Allah kolaylik versin. Pirincli lapa yapmayi dendfinmi yada su ari mamalardan benim kizim cok yemisti,ek besinleri ilk baslarda hic istememisti ama yogurtla kandirdim.baktim yogurduda istemiyo.bu sefer yogurdun icine meyve puresi kattim.boyle boyle alisti.daha sonra hepsini yalin halde yemeye basladi.sadece anne sutude nereye kadar.

daha birinci kaşıkta midesini bulandırıyor ve kusuyor 7 aylık olmuş 5.900 gr herşeyi denedim midesi kabul etmiyor

Allah Allah gercekten cok gecmis olsun.dedigin gibi doktorluk bi durummus ama mutlaka vardir bi caresi bi zamani.

Allah Allah gercekten cok gecmis olsun.dedigin gibi doktorluk bi durummus ama mutlaka vardir bi caresi bi zamani.

Simdi 250cc bebelac devam mamasi icti ve uyku vakti insallah:)

Bu sabah kahvalti yapti benim kizim 1dilim ekmek 1 yumurta sarisi biraz peynir biraz recel meyvesuyu
Hadi anneler sizde yazin bisiler

merhaba.. ben bu uzuntunuzu anlayamadım ? zaten dogru olan ek gıdaya 6. ay bıttıkten sonra baslamak yanı daha yenı baslıyor olmanız gerekırken sız sımdıden sorun yapmıssınız. benım kızım 6. ayını bıtırdıkten sonra sadece muhallebı ve yumurtayla basladı sonra sonra eklemeler yaparak 9. ayında tam olarak ek gıdaya gectık. yanı daha yolun basındasınız sımdıden panıklemeyın.. o daha kucucuk bebek...

gelelım benım kızıma :) 1 yasına kadar cok guzel yıyen bır bebekken su anda 18 aylık 4 kopek dısını aynı anda cıkarıyor..
tum gun yedıklerımızı sayalım:) sabah kahvaltı (yarım yumurta bıraz peynır bıraz sut) oglen 180cc sut aksam ufacık parca dıl balıgı.. gecede sut ıcıp yattı.. bu kadarcık..

Merhaba bayanlar konumuz senlenmis😊 havalarin sicakligi ve tatilde olmsmiz sebebiyle ee bide buna kizimin ust dislerinin ciknasi eklemince ortaya az miktarda istahsizlik cikmis oldu.alt disler cikarken hic boyle bi sorunu olmamisti.sabah az ekmekle beraber beyaz peynir ve recel yedi,bir biberon meyvesuyu icti okadar.sabah dedigim 12 bir gibi falandi.simdi uyuyor.bugun denize girmeye ara verdik biraz.aksama bakalim yedirebilecekmiyim.disler fena yapti bu sefer.

Benim kizin istahsizligi hat safhada, nazara geldi cocuuummm:) suan kahvalti sohrasindayiz sadece meyvesuyu icti ve cubuk kraker verdim eline artik yesin diye.

ysmnfth,
bence de bebeğin nazara gelmiştir,maşallah ilk yazdıklarına baktığımda gözlerim fırladı yerinden,kızım 18 aylık,kızının yediklerinin yarısını ancak yer bir öğünde.dişleri çıksın toparlar inşallah.

benim kızım sabah azcık beyaz peynir eklenmiş omlet(hiçbir zaman hepsini bitiremez:) yedi ve rezene içti yarım bardak.
öğlen 2-3 dilim portakal emdi,evet yemedi emdi:))yarısı üstüne yarısı midesine :))
saat 2 gibi de 1 kaseye yakın tavuklu,bulgur ve pirinçli tarhana çorbası içti(yemek çeşitlerimiz inanılmaz sınırlı,sadece tarhana ve şehriye içiyor,ben de zeminde onları kullanarak içlerine bir şeyler karıştırıyorum:))

şimdilik böyle..akşam üzeri muhtemelen biraz pilav ve yanında tavuk yer.yatarken de tahıllı kaşık maması.

Ayyyy maasallah valla.dedigim gibi disleri cok zorluyo bu aralar.ee bide tatilde olunca sicak,deniz falan.kotu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…