Bu sabah kahvalti yapti benim kizim 1dilim ekmek 1 yumurta sarisi biraz peynir biraz recel meyvesuyu
Hadi anneler sizde yazin bisiler
koca bir hiç birşey diyorum kızım 7. Aya girdi ama hiç bir ek beşini kabul etmiyor ne yediyse kusuyor ve de sürekli açlıktan ağlıyor şimdi bile. Uykusu geliyor ama açlıktan yatamiyor sadece anne sütü içiyor dr.lar ilaç verdi ama onu bile kabul etmiyor ben ne yapacam ya
ysmnfth,
bence de bebeğin nazara gelmiştir,maşallah ilk yazdıklarına baktığımda gözlerim fırladı yerinden,kızım 18 aylık,kızının yediklerinin yarısını ancak yer bir öğünde.dişleri çıksın toparlar inşallah.
benim kızım sabah azcık beyaz peynir eklenmiş omlet(hiçbir zaman hepsini bitiremez:) yedi ve rezene içti yarım bardak.
öğlen 2-3 dilim portakal emdi,evet yemedi emdi:))yarısı üstüne yarısı midesine :))
saat 2 gibi de 1 kaseye yakın tavuklu,bulgur ve pirinçli tarhana çorbası içti(yemek çeşitlerimiz inanılmaz sınırlı,sadece tarhana ve şehriye içiyor,ben de zeminde onları kullanarak içlerine bir şeyler karıştırıyorum:))
şimdilik böyle..akşam üzeri muhtemelen biraz pilav ve yanında tavuk yer.yatarken de tahıllı kaşık maması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?