Bebeğin baş çevresinin geriden gelmesi

bahar496

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
359
130
39
Kızlar merhaba ben bugün detaylı ultrasona girdim de baş çevresi 1 hafta geriden geliyor dendi çok tedirgin oldum açıkçası böyle bir durum yaşayan oldu mu ?

merhabalar, benim kızımın da 1 hafta önden gidiyordu. normal doğum yapamazsın demişti doktor. doktorun sana ne dedi bilmiyorum. ben o zaman şöyle araştırmıştım. bebeklerin bütün organları aynı şekilde büyümeyebilir. senin bebeğinin de kafası 25 haftalık bir bebeğe göre küçük 24 haftalık gibiymiş.
insanlarında mesela kiminin burnu büyük, kafası küçük, öyle düşün. doktorun aksini söylemediyse içini ferah tut bence

merhabalar, benim kızımın da 1 hafta önden gidiyordu. normal doğum yapamazsın demişti doktor. doktorun sana ne dedi bilmiyorum. ben o zaman şöyle araştırmıştım. bebeklerin bütün organları aynı şekilde büyümeyebilir. senin bebeğinin de kafası 25 haftalık bir bebeğe göre küçük 24 haftalık gibiymiş.
insanlarında mesela kiminin burnu büyük, kafası küçük, öyle düşün. doktorun aksini söylemediyse içini ferah tut bence
İkili test falan normal çıkmıştı zaten doktorum da aynı şeyi söyledi her insanın kafası aynı büyüklükle olmayabiliyor dedi ama işte ister istemez kafan takılıyor 🙏

X