Bebeğin bacağında leke

peloris98

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
4
1
26
IMG_5220.jpeg
Merhaba 3 ay 20 günlük bebeğimin bacağında bi kaç gündür böyle bi leke var başka hiç bi yerinde yok endişelenmeliyim böyle olan varmı bebeklerinde

Benim bebeğimin de kalçasının üstünde bu renk büyükçe bir leke var. Nörolojik bir hastalıkta da bu lekelerden çok sayıda oluyormuş, o yüzden nörolojiye yönlendirildik. O da genetiğe, onkolojiye vs. Yönlendirdi onlar da 1 leke için bir değerlendirme yapamayacaklarını başka bulgu olmadığını söylediler. Nöroloji de en son 1 yıl sonra tekrar gelin dedi.

Benim bebeğimin de kalçasının üstünde bu renk büyükçe bir leke var. Nörolojik bir hastalıkta da bu lekelerden çok sayıda oluyormuş, o yüzden nörolojiye yönlendirildik. O da genetiğe, onkolojiye vs. Yönlendirdi onlar da 1 leke için bir değerlendirme yapamayacaklarını başka bulgu olmadığını söylediler. Nöroloji de en son 1 yıl sonra tekrar gelin dedi.
İnternetre nf1 falan yazıyor gerçi 6 dan fazla olması gerekiyormuş ta insan korkuyor işte sonradan artma falan oldumu sizde ne kadar süredir leke var acaba

İnternetre nf1 falan yazıyor gerçi 6 dan fazla olması gerekiyormuş ta insan korkuyor işte sonradan artma falan oldumu sizde ne kadar süredir leke var acaba
Sanki doğduğundan beri var gibi boyutu vücuduyla beraber büyüdü. Evet dediğiniz gibi 6 dan fazla olması gerek. Ama yine de araştırıldı. Bi şey yok denip geçilmedi. Göz sinirinde galiba bir tümöre de neden olabiliyormuş eğer bu hastalık ise atlamak istemiyorlar. Ama genetik uzmanı ben tek bir leke için test yapmam dedi bize.

Oğlum şu an 16 aylık. Nörolojiye 8 aylıkken falan gittim görmesi gereken bölümlere yönlendirdi 3 ay sonra yine gelin dedi 1 yaşında gittiğimizde de 1 yıl sonra gelin dediler.

Teşekkür ederim Gelişiminde herhangi bi sorun oldumu peki bnde götürücem doktora o halde bi baksın 🙏
Zihinsel anlamda bir geriliği yok. Persentil geriliği var o da alerjiden kaynaklı devamında da yemediği için. Artık hastaneye gitmek istemiyorum bir süredir. 18 ay kontrolüne pediatriye gideceğiz.

X