Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetre nf1 falan yazıyor gerçi 6 dan fazla olması gerekiyormuş ta insan korkuyor işte sonradan artma falan oldumu sizde ne kadar süredir leke var acabaBenim bebeğimin de kalçasının üstünde bu renk büyükçe bir leke var. Nörolojik bir hastalıkta da bu lekelerden çok sayıda oluyormuş, o yüzden nörolojiye yönlendirildik. O da genetiğe, onkolojiye vs. Yönlendirdi onlar da 1 leke için bir değerlendirme yapamayacaklarını başka bulgu olmadığını söylediler. Nöroloji de en son 1 yıl sonra tekrar gelin dedi.
Sanki doğduğundan beri var gibi boyutu vücuduyla beraber büyüdü. Evet dediğiniz gibi 6 dan fazla olması gerek. Ama yine de araştırıldı. Bi şey yok denip geçilmedi. Göz sinirinde galiba bir tümöre de neden olabiliyormuş eğer bu hastalık ise atlamak istemiyorlar. Ama genetik uzmanı ben tek bir leke için test yapmam dedi bize.İnternetre nf1 falan yazıyor gerçi 6 dan fazla olması gerekiyormuş ta insan korkuyor işte sonradan artma falan oldumu sizde ne kadar süredir leke var acaba
Oğlum şu an 16 aylık. Nörolojiye 8 aylıkken falan gittim görmesi gereken bölümlere yönlendirdi 3 ay sonra yine gelin dedi 1 yaşında gittiğimizde de 1 yıl sonra gelin dediler.İnternetre nf1 falan yazıyor gerçi 6 dan fazla olması gerekiyormuş ta insan korkuyor işte sonradan artma falan oldumu sizde ne kadar süredir leke var acaba
Teşekkür ederim Gelişiminde herhangi bi sorun oldumu peki bnde götürücem doktora o halde bi baksınOğlum şu an 16 aylık. Nörolojiye 8 aylıkken falan gittim görmesi gereken bölümlere yönlendirdi 3 ay sonra yine gelin dedi 1 yaşında gittiğimizde de 1 yıl sonra gelin dediler.
Zihinsel anlamda bir geriliği yok. Persentil geriliği var o da alerjiden kaynaklı devamında da yemediği için. Artık hastaneye gitmek istemiyorum bir süredir. 18 ay kontrolüne pediatriye gideceğiz.Teşekkür ederim Gelişiminde herhangi bi sorun oldumu peki bnde götürücem doktora o halde bi baksın
Geçmiş olsun inşallah hiç bişey olmaz teşekkür ederimZihinsel anlamda bir geriliği yok. Persentil geriliği var o da alerjiden kaynaklı devamında da yemediği için. Artık hastaneye gitmek istemiyorum bir süredir. 18 ay kontrolüne pediatriye gideceğiz.