- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Cnm benimkide asagida 26 haftadayiz hic yukarda olmadi, hep asagidaydi, kiz bide.. Doktor bu durumun endiselenicek.bisey olmadigini, hatta normal oldugunu soyledi.. Cocuk zaten son aylarda asagida olur.. Normal Dogumun habercisi bence bu.Kimse yok mu yaa
Ama canim daha doguma cok var ki? Benim doktor pek hos karsilamiyorum dedi bu durumuCnm benimkide asagida 26 haftadayiz hic yukarda olmadi, hep asagidaydi, kiz bide.. Doktor bu durumun endiselenicek.bisey olmadigini, hatta normal oldugunu soyledi.. Cocuk zaten son aylarda asagida olur.. Normal Dogumun habercisi bence bu.
Ablanizin dogumu nasil oldu peki? Doktor sakinca gormusmuydu ki?Ablamin bebegide 5. Aydan itinaren assagidaydi merak etme dikkatli ol yeter Allahin izniyle .
Ablanizin dogumu nasil oldu peki? Doktor sakinca gormusmuydu ki?
Canim işte plesenta asagida degil bebek yukarda olmasi gerekirken asagida duruyormus seninkide boyle mi?Cnm benimkide asagida yani ona asagi yerlesimli plasenta diyolar aslinda. Simdilik tek dezavantaj asagida olursa sezeryan oluruz yukari cikarsa normal dogurabiliriz ben arastirdim farki buymus. Bosver bebeklerimiz iyi olsun saglikli olsun varsin bizi ameliyat etsinler napalim... Hmm bisey daha 25. Haftadan sonra yukari cikabiliyomus yani duzelme durumumuzda var
Ayy masallah darisi basima insallah. Ablanizinki plesenta mi asagidaydi bebek mi? Cunku ikisi farkli oluyo. Bende progestan kullaniyorum kanamam olmustu birkac hafta once doktor banada surekli yatican dediİlk hamileliginde boyle bisey olmamisti ikinci hamileliginde oldu progestan kullandi birsure ekstra bir donem kanamasi oldu doktor sadece dikkat et dedi sezeryanla dogurdu simdi 10 aylik kizi .
Cnm hic merak etme, ayni durumu yasiyoruz ve cok sukur bebisin sagligi mukemmel hatta 10 gun ilerde gelisimi.. Uzun ve tombis bi kiz dedi doktor, sagligi da gayet yerinde .. Sen de kafana takmasan iyi olur.. Allaha birak o herseyin en iyisini bilir.. Seni mahcup etmez.. ;-)Ama canim daha doguma cok var ki? Benim doktor pek hos karsilamiyorum dedi bu durumu
Slm arkadaslar, 21 haftalik hamileyim. 16.ci haftamda doktora kontrole gittigimde doktorum bebegimin oncekine gore daha asagida oldugunu soyledi. Agir is vs mi yaptin, yok dedim. Hicbisey yapmamisken bebegim asagi inmis. Sali gunu tekrar kontorlum vardi yine bebegim asagidaymis cok moralim bozuldu. Doktor 200 mg lik progestan verdi gunde 3 defa kullanmak icin. Doktorum bazi kişiler in bebegi asagida tasiyabilecegini söyledi ama yine de biz pek hos karsilamiyoruz dedi bu durumu. Ayni durumu yasayanlar varmi? Lutfen fikirlerinizi bekliyorum
bebek assagidaydi :)) dikkat ettikten sonra bi zarari yok emin olAyy masallah darisi basima insallah. Ablanizinki plesenta mi asagidaydi bebek mi? Cunku ikisi farkli oluyo. Bende progestan kullaniyorum kanamam olmustu birkac hafta once doktor banada surekli yatican dedi
Masallah kizina cnm cok sevindim :)) benimde oglum onden gidiyo cok sukur iyiymis ama asagida deyince korkuyorm. Boyle olunca sezeryan olmasi gerekmiyor mu peki? Birkac arkadas oyle yazmistaCnm hic merak etme, ayni durumu yasiyoruz ve cok sukur bebisin sagligi mukemmel hatta 10 gun ilerde gelisimi.. Uzun ve tombis bi kiz dedi doktor, sagligi da gayet yerinde .. Sen de kafana takmasan iyi olur.. Allaha birak o herseyin en iyisini bilir.. Seni mahcup etmez.. ;-)
Ayy cok sevindim ya valla :)) Darisi basimiza insallahbebek assagidaydi :)) dikkat ettikten sonra bi zarari yok emin ol
Canim cok dikkat ediyorum ama korkuyirum iste hep. Doktor erken dogum riskin olabilir dedi, bebek asagida olunca yukari cikma durumu olmazmi yaaCnm bazı bebekler aşağıda olur. Bu dururmda dikat etmek lazım. Özellikle iş yapma konusunda daha hassas olmalısısn. Çok fazla iş yapma. Bol bol binlen sen.
Onu bilemiyorum canim pazartesi kontrolumuz var sorucamCanim işte plesenta asagida degil bebek yukarda olmasi gerekirken asagida duruyormus seninkide boyle mi?
Anladim canim, haber ver muhakkak :))Onu bilemiyorum canim pazartesi kontrolumuz var sorucam