- 11 Şubat 2016
- 312
- 197
- 103
- 35
Arkadaslar mrb...30+4.haftalik hamileyim 28. Haftadan beridir bebegim karnimda toplanip sertlesiyor ve baxen nefes darligina, kramplara neden oluyor. bundan dolayi 10 gun once doktora gittim nst ye girdim hic sanci cikmadi takipte kalacaz diyip yolladi yine bu haftada da ara ara devam etti ve iki gundur siklasti tekrar doktora gittim.bu defa ozel bir hastanede muayene oldum. Nst ye girdim sanci cikmadi ama sertlesmeler fazlasiyla devam ediyor. daha once erken dogumum oldugunu kizimin 33 haftada dogdunu ve pihtilasma oykum oldugunu anlattim izotonik serum, adalat crono30mg tablet ve celestone chronodose ampul verildi ama sondaki iki ilaci eczanede bulamadim paxartesi ecza depolarina bskacz sormak istedigimm bu durumla karsilasan annrlerimizin tecrubdlerininden yararlanmak istyrm bu cocugumunda erken dogmasini istemiyorum ayni seyleri yasamak istemiyorum. Ne gebelikten ne dogum.sonrasi anneligimden birsey anlamadim pramature bir bebek buyuttum cok zorlu bir surecti yasamis anneler bir kac hafta dayanan var mi sanci cikmasada bu sertlesme kasilma erken dogum.belirtisi olarak kabul edilir mii acikcasi guzel seyler dumaya cok ihtiyacim varr simdiden tesekkur ederimm