• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin 5 gün geriden gelmesi

basakk_33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
167
162
103
31
Arhavi
Kızlar merhaba bugün kalp atışı duymaya gittik duyduk da çok şükür. Ben normalde 7+2 haftalık hamileyim bebek ultrasonda 6+4 günlük çıktı. Doktor herşeyin normal olduğunu çok sağlıklı olduğunu o 5 günlük açığın ileride kapanacağını söyledi ama yine de içim rahat etmedi. Böyle olanınız var mı aranızda. Neden olur, gelişmesi için ne yapmam gerekir acaba?

benimde buna benzerdi kalbi duydu isen sıkıntı olmaz beslenmene dikkat et bir şekilde yakalıyor haftasını. benim seninkinin olduğu zamanda 4-5 mayısı gösteriyordu tahmini doğum tarihi şimdi. 30 nisan filan.dedim bu ne kadar ufak böyle.

Bende kız bebeklerının boyle haftasından kuxuk olduklarını okumuştum canım burda...yemenle ıcmenle alakalı oldugunu sanmıyorum cunku benım hamılelıklerımde bulantıdan bısey yıyemm ama bebekler haftasından bıraz onde giderlerdi...yakında yakalar annesi saglıkla gelsınn

Gec dollenmedir hesaplamalar gunu gununu tutmayabiliyor cnm hic caninizi sıkmayın onemli birsey olsa doktorunuz soylerdi

Hepinizden Allah razı olsun içimi rahatlattınız. Doktor da herşeyin yolunda olduğunu kesenin bebeğin birbiriyle uyumlu olduğunu söyledi. Kalbi de duyduk çok şükür ama bi anda endişelendim acaba sıkıntı olur mu diye. Çok teşekkür ederim hepinize. Allah hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasın, ne kadar rahatlattınız beni.

Kızlar merhaba bugün kalp atışı duymaya gittik duyduk da çok şükür. Ben normalde 7+2 haftalık hamileyim bebek ultrasonda 6+4 günlük çıktı. Doktor herşeyin normal olduğunu çok sağlıklı olduğunu o 5 günlük açığın ileride kapanacağını söyledi ama yine de içim rahat etmedi. Böyle olanınız var mı aranızda. Neden olur, gelişmesi için ne yapmam gerekir acaba?

Bizim de kalp atışı görüldüğünde 5-6 gün küçük görünüyordu. Şimdi 5 gün önde gidiyor. Açığı kapatıyor bebişler.

Bizim de kalp atışı görüldüğünde 5-6 gün küçük görünüyordu. Şimdi 5 gün önde gidiyor. Açığı kapatıyor bebişler.

İnşallah benim bebeğimde öyle olur çok teşekkür ederim canım benim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin maşallah onlara

Canım öncelikle hayırlı olsun biz 1 hafta gerideydik. Şimdi 3-4 gün öndeyiz çok şükür güzel güzel beslen bol muz ceviz yumurta avokado ye. Balık yiyebiliyorsan ye (ben çok severdim ama tiksindim) yani beslenmene dikkat et ben öyle yaptım. Beslenmene dikkat et derken kilo al anlamında değil :) düzenli ve güzel beslen. Bebeğinde büyüyor. Kafana takma hiç.

Canım öncelikle hayırlı olsun biz 1 hafta gerideydik. Şimdi 3-4 gün öndeyiz çok şükür güzel güzel beslen bol muz ceviz yumurta avokado ye. Balık yiyebiliyorsan ye (ben çok severdim ama tiksindim) yani beslenmene dikkat et ben öyle yaptım. Beslenmene dikkat et derken kilo al anlamında değil :) düzenli ve güzel beslen. Bebeğinde büyüyor. Kafana takma hiç.

canım çok sağol geçen haftalarda bulantılardan dolayı hiç sağlıklı beslenememiştim belki onun etkisi olmuştur. şimdi dediğin yiyeceklere dikkat ederek sağlıklı bebeğime yarayacak şekilde beslenmeye devam edeceğim. inşallah o da sizinkiler gibi gününü yakalar da büyür minik kuzum :)

canım çok sağol geçen haftalarda bulantılardan dolayı hiç sağlıklı beslenememiştim belki onun etkisi olmuştur. şimdi dediğin yiyeceklere dikkat ederek sağlıklı bebeğime yarayacak şekilde beslenmeye devam edeceğim. inşallah o da sizinkiler gibi gününü yakalar da büyür minik kuzum :)
Yaaa mide bulantıları bende de çoktu kusmalarım sabah bazen akşam oluyordu yemekten sonra allahtan hiç kusmadım (aslında yedim ve yattım kusmamak için neler yaptım neler) eğer kusman yoksa yemeni ihmal etme bir çatal bile olsa ye. 10-11. Haftada geçti benim çok şükür. Şimdi arada oluyor ama bir kaç gün sürüyor geçiyor. Sadece belirli şeylerden tiksinti kaldı. İnşallah seninde hemen geçer.

Yaaa mide bulantıları bende de çoktu kusmalarım sabah bazen akşam oluyordu yemekten sonra allahtan hiç kusmadım (aslında yedim ve yattım kusmamak için neler yaptım neler) eğer kusman yoksa yemeni ihmal etme bir çatal bile olsa ye. 10-11. Haftada geçti benim çok şükür. Şimdi arada oluyor ama bir kaç gün sürüyor geçiyor. Sadece belirli şeylerden tiksinti kaldı. İnşallah seninde hemen geçer.

benim kusma yok ama genel bir bulantı tiksinme ve iştahsızlık hali var. o da tüm güne yayılmış durumda genelde. o daha çok zorluyor beni. kussam belki rahatlarım geçer gibi geliyor ama böyle bütün günü hele de öğretmenim okulda ayakta bulantı haliyle geçirmek çok zorladı beni. ne yapalım miniklerimiz sağlıklı olsun da bunlarla da yaşamaya bir süre alışacağız :)

Back