Kızlar merhaba bugün kalp atışı duymaya gittik duyduk da çok şükür. Ben normalde 7+2 haftalık hamileyim bebek ultrasonda 6+4 günlük çıktı. Doktor herşeyin normal olduğunu çok sağlıklı olduğunu o 5 günlük açığın ileride kapanacağını söyledi ama yine de içim rahat etmedi. Böyle olanınız var mı aranızda. Neden olur, gelişmesi için ne yapmam gerekir acaba?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğin 5 gün geriden gelmesi
- Konu Sahibi basakk_33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ocak 2013
- 191
- 121
- 103
Hepinizden Allah razı olsun içimi rahatlattınız. Doktor da herşeyin yolunda olduğunu kesenin bebeğin birbiriyle uyumlu olduğunu söyledi. Kalbi de duyduk çok şükür ama bi anda endişelendim acaba sıkıntı olur mu diye. Çok teşekkür ederim hepinize. Allah hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasın, ne kadar rahatlattınız beni.
- 4 Kasım 2012
- 1.496
- 880
- 123
Kızlar merhaba bugün kalp atışı duymaya gittik duyduk da çok şükür. Ben normalde 7+2 haftalık hamileyim bebek ultrasonda 6+4 günlük çıktı. Doktor herşeyin normal olduğunu çok sağlıklı olduğunu o 5 günlük açığın ileride kapanacağını söyledi ama yine de içim rahat etmedi. Böyle olanınız var mı aranızda. Neden olur, gelişmesi için ne yapmam gerekir acaba?
Bizim de kalp atışı görüldüğünde 5-6 gün küçük görünüyordu. Şimdi 5 gün önde gidiyor. Açığı kapatıyor bebişler.
Bizim de kalp atışı görüldüğünde 5-6 gün küçük görünüyordu. Şimdi 5 gün önde gidiyor. Açığı kapatıyor bebişler.
İnşallah benim bebeğimde öyle olur çok teşekkür ederim canım benim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin maşallah onlara
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Canım öncelikle hayırlı olsun biz 1 hafta gerideydik. Şimdi 3-4 gün öndeyiz çok şükür güzel güzel beslen bol muz ceviz yumurta avokado ye. Balık yiyebiliyorsan ye (ben çok severdim ama tiksindim) yani beslenmene dikkat et ben öyle yaptım. Beslenmene dikkat et derken kilo al anlamında değil :) düzenli ve güzel beslen. Bebeğinde büyüyor. Kafana takma hiç.
Canım öncelikle hayırlı olsun biz 1 hafta gerideydik. Şimdi 3-4 gün öndeyiz çok şükür güzel güzel beslen bol muz ceviz yumurta avokado ye. Balık yiyebiliyorsan ye (ben çok severdim ama tiksindim) yani beslenmene dikkat et ben öyle yaptım. Beslenmene dikkat et derken kilo al anlamında değil :) düzenli ve güzel beslen. Bebeğinde büyüyor. Kafana takma hiç.
canım çok sağol geçen haftalarda bulantılardan dolayı hiç sağlıklı beslenememiştim belki onun etkisi olmuştur. şimdi dediğin yiyeceklere dikkat ederek sağlıklı bebeğime yarayacak şekilde beslenmeye devam edeceğim. inşallah o da sizinkiler gibi gününü yakalar da büyür minik kuzum :)
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Yaaa mide bulantıları bende de çoktu kusmalarım sabah bazen akşam oluyordu yemekten sonra allahtan hiç kusmadım (aslında yedim ve yattım kusmamak için neler yaptım neler) eğer kusman yoksa yemeni ihmal etme bir çatal bile olsa ye. 10-11. Haftada geçti benim çok şükür. Şimdi arada oluyor ama bir kaç gün sürüyor geçiyor. Sadece belirli şeylerden tiksinti kaldı. İnşallah seninde hemen geçer.canım çok sağol geçen haftalarda bulantılardan dolayı hiç sağlıklı beslenememiştim belki onun etkisi olmuştur. şimdi dediğin yiyeceklere dikkat ederek sağlıklı bebeğime yarayacak şekilde beslenmeye devam edeceğim. inşallah o da sizinkiler gibi gününü yakalar da büyür minik kuzum :)
Yaaa mide bulantıları bende de çoktu kusmalarım sabah bazen akşam oluyordu yemekten sonra allahtan hiç kusmadım (aslında yedim ve yattım kusmamak için neler yaptım neler) eğer kusman yoksa yemeni ihmal etme bir çatal bile olsa ye. 10-11. Haftada geçti benim çok şükür. Şimdi arada oluyor ama bir kaç gün sürüyor geçiyor. Sadece belirli şeylerden tiksinti kaldı. İnşallah seninde hemen geçer.
benim kusma yok ama genel bir bulantı tiksinme ve iştahsızlık hali var. o da tüm güne yayılmış durumda genelde. o daha çok zorluyor beni. kussam belki rahatlarım geçer gibi geliyor ama böyle bütün günü hele de öğretmenim okulda ayakta bulantı haliyle geçirmek çok zorladı beni. ne yapalım miniklerimiz sağlıklı olsun da bunlarla da yaşamaya bir süre alışacağız :)