Bebeğin 4 ayda rahmin aşağısına inmesi ve tüşük tehlikesi

Nurgul868

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
48
7
Arkadaşlar 1 haftadır endişe içinde bekleyişteyim..
Geçen hafta gittiğim dr bana herşeyin normal olduğunu söyledi.Bi anda bir gün önceki vajina ağrılarım aklıma geldi
pek önemli olmadığını zannedip onuda söyledim.Düşük tehlikesi olduğunu söyledi hap ve vajinal jel yazıp gönderdi
Dün tekrar kontrole gittim bebek aşağı inmiş 20 haftaya kadar düşük,20 haftadan sonra erken doğum dedi
gönderdi.o moralle başka bi dr a attım kendimi alttan muayene etti.bebek biraz aşağıda ama bu düşeceği anlamına
gelmez içini serin tut 18.haftaya gelmişsin şimdiden kötü şeyler düşünme dedi.Moralim yerine geldi dr'lar bol istirahat dediler.Bir doktorun
verdiği ilaçları diğeri kullanma dedi.Şimdi muallaktayım ve çok üzgünüm ilk gebeliğim.bana yardımcı olursanız sevinirim.
Benim gibi olanlar vardır mutlaka,yada böyle tanıdığı olanlar..

benim kızımda 4.ayda rahim ağzında demişti doktorum.düşük tehlikesi için progestan hapı verdi.5.aya kadar yattım.sonrası yorulmadan yavaş işlerimi yaptım.aşağıda olduğundan 32 hafta da doğum oldu.suyum geldiğinden erken prematüre doğdu kızım.dinlen ve dikkat et.

hadi ya bende bundan korkuyorum işte.Rahmin ağzını kontrol etti açılma yok dedi bana önceki dr progestan vermişti diğeride onu kullanma dedi..Progestan kanamalı olanlara veriliyormuş sanırım.İyice gerildim bende dinlenmeye çalışıyorum bulaşık yada yemek harici pek kalkmıyorum sizde kanama oluyormuydu? Birde dr bana yukarı çıkabilir dedi sizede demişlermiydi?

benim kanamam hiç olmadı.çok aşağıda olduğu için düşük riskin var 5.aya kadar dinlen dedi.bazı bebkler 6 aydan sonra yukarı çıkarmış dedi.6.ay dan sonra çıkmazsa erken doğum olur demişti.ben progestanı 2 ay kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…