pembepante Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2015 709 316 23 Mart 2015 Konu Sahibi pembepante #1 kızlar mrb bnm bebişe yni ek gıda vermeye basladım içine zeytinyagıda koydum tam 4gündr kakasını yapıyor normal mi sizce
kızlar mrb bnm bebişe yni ek gıda vermeye basladım içine zeytinyagıda koydum tam 4gündr kakasını yapıyor normal mi sizce
sirinsura Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2015 20 5 34 14 Nisan 2015 Konu Sahibi pembepante #2 pembepante .!.: kızlar mrb bnm bebişe yni ek gıda vermeye basladım içine zeytinyagıda koydum tam 4gündr kakasını yapıyor normal mi sizce Genişletmek için tıkla... Mrb.benim kizimda 1 bucuk aylik benim kizimda 5 gune bir yapior kakasini bende endiseleniorum ustelik ikinci kizim.ilk kizim nasildi harirlamiorum bile
pembepante .!.: kızlar mrb bnm bebişe yni ek gıda vermeye basladım içine zeytinyagıda koydum tam 4gündr kakasını yapıyor normal mi sizce Genişletmek için tıkla... Mrb.benim kizimda 1 bucuk aylik benim kizimda 5 gune bir yapior kakasini bende endiseleniorum ustelik ikinci kizim.ilk kizim nasildi harirlamiorum bile
pembepante Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2015 709 316 15 Nisan 2015 Konu Sahibi pembepante #3 sirinsura .!.: Mrb.benim kizimda 1 bucuk aylik benim kizimda 5 gune bir yapior kakasini bende endiseleniorum ustelik ikinci kizim.ilk kizim nasildi harirlamiorum bile Genişletmek için tıkla... aaa snnki cok küçükmiş ya neden acaba bnmki bebekken günde kac kez kakasını yapıyordu
sirinsura .!.: Mrb.benim kizimda 1 bucuk aylik benim kizimda 5 gune bir yapior kakasini bende endiseleniorum ustelik ikinci kizim.ilk kizim nasildi harirlamiorum bile Genişletmek için tıkla... aaa snnki cok küçükmiş ya neden acaba bnmki bebekken günde kac kez kakasını yapıyordu