Rüya Yorumları Bebeğimmm:(

elcin81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
31
0
37
kızlar merhaba...
kimseye anlatamıyorum yada beni anlamıyolar size anlatayım rahatlayım dedim:çok üzgünüm:sürekli rüyamda bebeğim olduğunu görüyorum ama öyle normal rüyalar gibi deil doğum yapıyosam onun sancısını resmen hissediyorum kalktıgımda elim karnımda oluyo ve orayı artık sıkmaktanmı bilmem canım acıyor.bu konulara çok takığım ondanmı bilmyorum bi bebeğim olsun çok istiyorum henüz evli deilim ama çok düşkünüm çocuklara bebeklere.ama bu rüyaları çoook çok kere gördüm alıyorum seviyorum yani anne olsam neler hissedebilceğimi biliyoruum az çok :1hug: dün akşam yine bi rüya gördüm ondada bebeğimi yanıma getiriyolar onu emziriyorum canım bile acıyo düşünün emzirirken işe gitmem gerek diye bırakıyorum bebeğimi dogum yaptım ya karnımın alt tarafı acıyomuş güya zor yürüyorum duraga felan hep bebeğimde aklım acaba acıkırmı felan öyle uyandım sabah akşam rüyalarıma giriyo artık..sevdiğim hayırlı biride çıkmadı zaten bi bulsm hemn evlilik ve çocuk:)
ama devamlı bu rüyaları görmek beni üzüyor çok nezamn benim çocugum olcak diye düşnüyorum pskolojime iyi gelmiyo hiç:1no2:

Hayırdır inşallah..
Gün içinde sürekli bebe,evlilik vs. mi düşünüyorsunuz?
Rüyalarınızda doğum,emzirme,bebek gördüğünüze göre...
Bence farklı uğraşlar bulun kendinize,kurslara falan katılın..

:içelim:rüya adı üstünde bu kadar takılmayın rüyalara gerçek deil.vakti gelince evlenirsinizde çocugunuzda olur. şimdiden bunlar için neden üzüyürsunuz kendinizi

bebek gördükçe evet düşnüyorum nezamn olcak şöyle birtane diye ama oturup kalkıp deil kursa gidiyorum çalşıyorumda uğraşım var ama kafamın bi tarafında hep o var:CüvCüv: denevst'cim üzülmemek için bazen çocuk bile görmeyim diyorum ama dayanamıyorum bakalım hayırlısı artık bu çocuk sevgisi açacak bi bela başıma ama nasip nasip:):)

belli bir donemde bayanlarin annelik guduleri tavan yapabiliyor.cocuklara duskun olmayan,hatta sesine tahammul edemeyen ben bile bi donem deli gibi cocuk sahibi olmak istiyordum ortada biseyde yokken..siz cok duskun oldugunuz icin sanirim bilincaltindaki seyler uykuda aciga cikiyor..

nalansu amiinn..mors'cum sanırım öyle oluyo ama beni çok üzüyo zaten benim derdim bu..bide abazalık var 40 dan önce evlilik olmaz)::) bebişleri beklemeye devam :gitme:

valla şaşırdım genelikle bu tür rüyaları evli ve çocugu olmayan bayanlar görür siz bekarsınız bana garip geldi

düşnüyorum psikolga gtmeyi hem bu konuda hemde takıntılı oldugum başka konular var bkalım ne diyecek:S

sahsen bende hamilemiyim diye korku olurdu bu ruyalardan sonra:)..demekki sen cok istiyosun ama bence cok dusunme bunları

kafanı dağıtmalısın. bu pek normal bir durum değil..Arkadas cevreni genişlet, farklı ugraslar bul...

moon'cum):):) hamile olmadığıma eminim hem evli değilim hemde bi birlkteliğim olmadı hiç:)

ela'cım bu daha ne ki tv.de bi bebek anne demesi benm oturup ağlamama sebeb benm neden yok diye sen düşün:)

anchusa bunu yaptım şuan geçen seneknden bambaşka kişiler ve çevredeyim ben unutsam rüyalarım hatırlatıyor sanrım kesin çözümü bebek yapmak yani evlenmek:)

X