Bebeğimle yeni bir hayata merhaba!

selma3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
6
7
1
41
tüm annelere ve anne olacaklara güzel bir merhaba! hamile kaldığm ilk öğrendiğimde çok sevinmiştim ama bir yanımda endişe duydu. tam 10 yildir sigara denen illet hayatımdaydı. doktor bırakmalısn dedi. ben cok korktum hem bebeğim hem de kendi sğlığım için ama bırakamıyordum cok kötu bir dönem geçirdim. sonra nasıl oldu bilmiyorum bi şekilde allen carr adındaki sigara bıraktırma merkezi ile tanıştım. insana değer veren para peşinde koşan yerlerden değildi. korkmanıza gerek yok siz zaten isteklisiniz kolayca ve keyifle bırakacaksnz dediler. başka carem yoktu kaydımı oldum ve 6 saatlik seminere girdim. hayatımda iyi ki yapmışım dediğim şeylerden biri oldu bu. aylardır sigara içmiyorum ve gram istek duymuyorum. neden içmişim onca yıl hala anlamış değilim. olaki sigarayı içenler varsa lütfen ama lütfen bıraksınlar bırakamıyorlarsa uzmanalrdan desek alsınlar. iyi günler herkese :)

Harika bir şey yapmışsınız,
Bende yaklaşık 8 sene içtim, geçen seneye kadar. Bi gün video izlereken karşıma çıktı Emre üstünuçar.
Tam 1 buçuk saat kadardı video, sonra dedim ki ne yapıyorum ben. Bıraktım.
Şu an 17 haftalık hamileyim ve bebeğimi temiz karşıladım çok şükür.
Herkes önce kendi hayatı için, sonra sevdiklerinin hayatı için bu kötü şeyden kurtulmalı.
Tebrik ediyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…