Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yeni anneler..bbğim şuan 2.5 aylık ve ramazan bayramnda tatile gtmyi düşünüorz o zmn 3.5 aylık olmş olck..szce bn ve bbğim raht eder miyiz deneymli anneler yardmcı olablilrlrr mi karar veremiorum?
20 günlükken hep yatıolr en raht zamnlrı biz 3.5 aylık olcz bayrmda gdersek sürekli denz kenarnda emzrmk gece uykuszluk gaz sancılrı zor olur mu die düşünüorm bi yandan da acaba bakınır bütn gün yorulp uyur mu die düşünüorm çok ksrrszm yaniBiz 20 günlükken çıktık tatile bir sıkıntı da yaşamadık. Ancak uçakla gitmeyi pek tercih etmiyoruz biz dolayısıyla yakın çevreyi gezdik :)
bence ; bebeğiniz arabaya bindiğinde yada kalabalık ortama girdiğinde çevreye tepkileri nasıl ilk önce bunu gözlemlemleyin.2
20 günlükken hep yatıolr en raht zamnlrı biz 3.5 aylık olcz bayrmda gdersek sürekli denz kenarnda emzrmk gece uykuszluk gaz sancılrı zor olur mu die düşünüorm bi yandan da acaba bakınır bütn gün yorulp uyur mu die düşünüorm çok ksrrszm yani
stebence mutlaka gitmelisin, hep yabancıları örnek verirler ama inan bana doğrusunu yapıyorlar. havuz yerine denize sok, uygun saatlerde dışarı çıkart ve mutlaka git... sana eşine ve bebeğe müthiş bir deneyim
aynen canım, benimde bebeğim 2Merhaba yeni anneler..bbğim şuan 2.5 aylık ve ramazan bayramnda tatile gtmyi düşünüorz o zmn 3.5 aylık olmş olck..szce bn ve bbğim raht eder miyiz deneymli anneler yardmcı olablilrlrr mi karar veremiorum?
Merhaba yeni anneler..bbğim şuan 2.5 aylık ve ramazan bayramnda tatile gtmyi düşünüorz o zmn 3.5 aylık olmş olck..szce bn ve bbğim raht eder miyiz deneymli anneler yardmcı olablilrlrr mi karar veremiorum?
Benimde suan 3.5 aylik ikizlerim var bizde bayram tatili icin gitmeyi dusunuyruz ama acikcasi cesaret edemiyrum rahat edermiyim yataklarini ararlarmi ....ayni sorun bendede var anlayacaginKimse yok mu acaba ?güzel anneler nerdesiniz :)
Ohh supermis umarim sizinki gibi olur iki tane olunca bakalim tecrube edincezVe biz çok gezdik İstanbul - Fethiye - bodrum - Mersin - Nevşehir - Ankara 14 gün yaptık tatil hiç korkma çok iyi geliyor çocuğa gelince huysuzluğu azalmıştı
Pusetini al onunla sallarsın biz onunla salladık bazen örtüye koyup salladık uyuttuk
Olur Can'ım en rahat dönemleri merak etme büyüdükçe çok zor ,bende o dönemler çok araştırdım hatta böyle diyenlere de bu kadar doğru olabileceğimi düşünmedim :) büyüdükçe daha iyi olur diye düşünüyordum :) ama öyle olmuyormuş :)Ohh supermis umarim sizinki gibi olur iki tane olunca bakalim tecrube edincez
Cok tsk ederim ☺Olur Can'ım en rahat dönemleri merak etme büyüdükçe çok zor ,bende o dönemler çok araştırdım hatta böyle diyenlere de bu kadar doğru olabileceğimi düşünmedim :) büyüdükçe daha iyi olur diye düşünüyordum :) ama öyle olmuyormuş :)