• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimle tatilden dondum:)

happyhappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
303
45
96
İstanbul
Selam Kizlarrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
bebisle tatil nasil olur acaba derken tatile gittim geldim bile!

cok guzel cok keyifli bir tatil gecirdik
Cesmedeydik ve ben bebisimi denize bile soktum boynuna kadar(6aylık bebegim)
denize bayildiiiiiii
ilk basta aglar dedim ama aglamadi hep etrafina bakti ve suyu yalamak istedi :jeyyar::roflol:

uykulari da duzenliydi.aksam yemegine cıkmadan once arabasıyla gezdiriyordum uyuyakaliyordu biz disarda yemek yerken o arabasinda yanimizda uyuyordu.Gunduzleri ise ben odaya goturuyordum beraber uyuyup sonrA CUUUP DENİZE TEKRAR:dance:
ah ah Istanbulun havasi cok kotu geldi simdi oralar tertemizdi
cocuk bile mutluydu yani tatilde oldugunu anladi
iste boyle arkadaslarr
umarım sizin de tatiller iyi gecmistir ve gidecek olanlarin iyi gecerrrrrr
:nazar:a.s.

aman ne guzel eminim cok mutlu olmustur ikinizede iyi gelmistir bizimki kucuktu bu sene tatil isi yatti seneye artik

Okurken kendi kızımı hayal ettim o nasıl olur acaba ama biz bunu seneye tadıcaz benim kızım daha tatil için ufak

ne güzel... bizim tatilimiz iyi geçti denemez. gerçi oğlum henüz 3 aylıktı tatile gittiğimizde. sürekli mızmızlandı durdu. denize bile giremeden döndüm.senağlamayinede oğlumla geçirdiğimiz ilk tatilimiz. fazla birşey yapamasakta güzeldi.

yalniz bavul hazirlamak cok zordu ne bulsam butun esyalarini koydum 1 hafta icin ona ragmen cok esyasi artti
ucakla gittik ucaga binene kadar emzirmedim,ucak kalkarken emzirdimki kulaklari tikanmasin diye o da uyuyakaldi boylece ucakta aglamadi
acıkcasi ucak ne yapicak diye cok korkuyodum

oyoyoy denizin tadına bakmak mı istedi minik tuzlu tuzlu bi içseydi .:)))))çok sevindim güzel bi tatil yapmanıza. ben cesaretim yok inşallah bidahaki seneye

saolun arkadaslar
ben d enasıl olur diye cok korkuyordum ama coook ihtiyacım vardı
arada mızmızlık yapti tabi ama evde de olsa yapacakti degisen bisey olmadi:)
birde gercekten acik temiz hava hosuna gitti

Valla bende nasil olur derken geçen ay assos(behramkale)a gittik valla süper geçti onu bile havuza ,denize soktuk,ama biraz ağladi sudan korktu hayal kirikliğina uğratti bizi oysa ki evde banyo yaptidiğimda bitince bas bas bağiriyor çok seviyor banyo yapmayi.... Ama seneye 1buçuk yaşinda olacaği içöin umarim daha güzl olacaktir.

Benim de oğluşum 6 aylık bizde tatile oğluşumuzla gittik, Çeşmedeydik bizde harika geçti diyebilirim baştan çok korktum hava değişimi falan olur hastalanır dşiye çünkü 1 ay önce bronşit tedavisi görmüştük dr.umuz tatile buhara vermek koşulu ile izin verdi. Ben de çok olmasa da bebeğimi denize soktum denizle ilk buluşması kayda değerdi , sanki yüzme biliyor gibi keyifle ayaklarını çırpıp duruyordu, çeşmenin denizi de çok güzel, sakin ve bebekleri ilk tanıştırmak için ideal.Tatilde ben hastalandım ama ALİ KAYRA m çok şükür iyiydi. İlk tatilimiz harikaydı doğrusu. Belki yine hafta sonları kaçamak yapabiliriz.

Ahh Ahhha hayırlısıya ınsallah seneye bende oglumla beraber tatıle gıdebılırım ınsallah. ah bır yurudugunu gorsemm ...

Back