- 5 Nisan 2023
- 3.816
- 11.676
- 128
- 27
- Konu Sahibi birevimolsun
-
Bu derece olması bile yanlış içinde bebek varken nasıl izin veriyosunuz çocuğun o hareketleri yapmasına? Milletin ne diyeceğini düşünmeyin evlat bu yani ben olsam annesine derdim çocuğuna sahip çık arabayı almaya çalışıyor diye , senden temiz diyenede temiz kirli fark etmez dokunulmayacak derim bitti yani.Bebegim 8 aylik olacak Allah izin verirse.Büyük oglum 5 yasinda ben sürekli cocuk parkına götürüyorum orada komsunun çocukları da var.park da afedersiniz köpek tuvaleti ve çöplük içinde.cocuklar orada oynuyor. Sonra gelip benim 8 aylik bebegi sevmeye el lemeye çalışıyorlar.ben de uyardım cocuklar dokunmadan sevin dedim.birinin annesi dedi ki ne var yani senden temizik dedi.
İkincisi de başka bir komsu ile aşağıda oturuyoruz.oglu var 6 yasinda Benim küçük bebek de uyuyor baston arabayı aldı bebegi gezdiriyor kendi etrafında hızla döndürüyor ben parka götürecem dedi park da evin arka tarafında olmaz dedim annesi müdahale etmiyor.sonra rampa cikaruyor arabayı.baston arabanın dengesi yok çanta da asiliydi çok rahat bebek geriye düşebilir.ben de cocugun elinden almaya çalışıyorum cocuk vermiyor annesi müdahale etmiyor.bir baktım kadina bana ters ters bakiyor çocuğuna müdahale ediyorum diye.
Eklemeler yapacağım bu durumları nasıl yorumlarınız?
Cok haklısınız duruş olarak pasifim biraz daha mesafeli durmam gerekKöpek dışkısı, köpeğini bilinçsizce gezdiren “sahipli köpekler” yüzünden oluyor hiçbir sokak köpeği öyle görünürde yapmaz(bir hastalığı yoksa) denk geldiğiniz zaman sahiplerini direkt uyarın temizleyin diye…
Çöpler varsa bağlı olduğunuz belediyeye şikayet edin. Belediyeden sonuç çıkmazsa kolları sıvayın siz temizleyin.
onun dışındaki diğer sorun sizin sınır koyamamanızdan kaynaklı görünüyor. Benim bebeğimi kimse izinsiz öpemez, elleyemez, kucağına dahi alamaz. Sert bir şekilde uyarın çocukları başka çare yok
Ama ya bebek arabasında gezdiriyorum bebegi karşıdan tanımadığım biri geliyor ay ne şirin şey bilmem ne diye başlıyor elini tutmaya uyarıyorum ama iş işten geçmiş oluyorKöpek dışkısı, köpeğini bilinçsizce gezdiren “sahipli köpekler” yüzünden oluyor hiçbir sokak köpeği öyle görünürde yapmaz(bir hastalığı yoksa) denk geldiğiniz zaman sahiplerini direkt uyarın temizleyin diye…
Çöpler varsa bağlı olduğunuz belediyeye şikayet edin. Belediyeden sonuç çıkmazsa kolları sıvayın siz temizleyin.
onun dışındaki diğer sorun sizin sınır koyamamanızdan kaynaklı görünüyor. Benim bebeğimi kimse izinsiz öpemez, elleyemez, kucağına dahi alamaz. Sert bir şekilde uyarın çocukları başka çare yok
Köpeği olan biri olarak katılıyorum. Hatta denk geldim benim köpeğim baya ileride bir çime yaptı almaya giderken başka köpek sahibi beni görüp ne gerek var gübre olur orada ne güzel dedi. Hshshshhsja insanların bilinç kaybı beni şoka uğratıyor her geçen gunKöpek dışkısı, köpeğini bilinçsizce gezdiren “sahipli köpekler” yüzünden oluyor hiçbir sokak köpeği öyle görünürde yapmaz(bir hastalığı yoksa) denk geldiğiniz zaman sahiplerini direkt uyarın temizleyin diye…
Kavga, münakaşa her neyse adı her yerde çıkabilir parka özgü bişe değil ki. Özünde gerginlik olan yerler için deseniz anlarım ama park burası :) Konu sahibinin gerekli sınırı koyup müdahale edememesi sorun. Yeri gelir en klas restoranda bile çıkar yani tartışma illa ki. Çocuklar toprağa, doğaya değmesin mi annesinin kadınlarla ilişkisi yüzünden.Bir kişiden bahsetmiyor yalniz başka cocuklardan da şikayetci. Yani belli ki anneler genel olarak ilgilenmiyor cocuklarla. Her şey iyi guzelse ve tek kişiyle problem varsa gidermeye calisabilir. Ama herkesin cocuguyla yapma etme diye ugrasmaya calisirsa bi de onlarin anneleri eklenirse ugraşir durur enerjisi varsa ugraşsin.
Ben disariya kavga etmeye degil keyif almaya cikiyorum.
Kavga, münakaşa her neyse adı her yerde çıkabilir parka özgü bişe değil ki. Özünde gerginlik olan yerler için deseniz anlarım ama park burası :) Konu sahibinin gerekli sınırı koyup müdahale edememesi sorun. Yeri gelir en klas restoranda bile çıkar yani tartışma illa ki. Çocuklar toprağa, doğaya değmesin mi annesinin kadınlarla ilişkisi yüzünden.
Şimdi o çocuk düşse, kafasına darbe alsa gözünde kayma olsa ya da ağzı burnu kanasa kırılsa elalem size baktı diye bunlar olsun mu?Bebegim 8 aylik olacak Allah izin verirse.Büyük oglum 5 yasinda ben sürekli cocuk parkına götürüyorum orada komsunun çocukları da var.park da afedersiniz köpek tuvaleti ve çöplük içinde.cocuklar orada oynuyor. Sonra gelip benim 8 aylik bebegi sevmeye el lemeye çalışıyorlar.ben de uyardım cocuklar dokunmadan sevin dedim.birinin annesi dedi ki ne var yani senden temizik dedi.
İkincisi de başka bir komsu ile aşağıda oturuyoruz.oglu var 6 yasinda Benim küçük bebek de uyuyor baston arabayı aldı bebegi gezdiriyor kendi etrafında hızla döndürüyor ben parka götürecem dedi park da evin arka tarafında olmaz dedim annesi müdahale etmiyor.sonra rampa cikaruyor arabayı.baston arabanın dengesi yok çanta da asiliydi çok rahat bebek geriye düşebilir.ben de cocugun elinden almaya çalışıyorum cocuk vermiyor annesi müdahale etmiyor.bir baktım kadina bana ters ters bakiyor çocuğuna müdahale ediyorum diye.
Gübre olur mantığını savunan zihinle, çöpümüzü yere atmazsak belediye işçileri iş yapamaz zihniyeti yarışırKöpeği olan biri olarak katılıyorum. Hatta denk geldim benim köpeğim baya ileride bir çime yaptı almaya giderken başka köpek sahibi beni görüp ne gerek var gübre olur orada ne güzel dedi. Hshshshhsja insanların bilinç kaybı beni şoka uğratıyor her geçen gun
Asla 6 yasindaki bir cocugun bu sekilde cocuguma davranmasina izin vermem. Siz sadece olmaz deyip birakmissiniz. Alsaniza cocugu elindenBebegim 8 aylik olacak Allah izin verirse.Büyük oglum 5 yasinda ben sürekli cocuk parkına götürüyorum orada komsunun çocukları da var.park da afedersiniz köpek tuvaleti ve çöplük içinde.cocuklar orada oynuyor. Sonra gelip benim 8 aylik bebegi sevmeye el lemeye çalışıyorlar.ben de uyardım cocuklar dokunmadan sevin dedim.birinin annesi dedi ki ne var yani senden temizik dedi.
Çimlere koymanızı önermem kırım kongo yayılmaya başladı.Niye işi olmasın, 7 aylık oğlum emekliyor parka da ormana da götürüyorum çimlere koyuyorum emekliyor
Avm lerin kapalı parkları nedeniyle arkadaşımın kızı hastanelik oldu ve aylarca düzelemedi. Etrafımdaki hiç bir doktor bu kapalı alanları önermedi.Bebek parkta koşup oynamiyorsa orda boş oturup mahalle kavgasi yapmanin geregi yok. Ben olsam yuruyus parkinda bebek arabasiyla yuruyus yapip evime donerdim parkta oturacagima.
Ha boyle bir ortam varsa 5 yasinda cocukta olsa o parka goturmezdim. 5 yaş krese gider zaten onun disinda da sık sık parka goturmezdim cok zorda kalsam avmlerin oyun parklarina gotururdum kapali ortam sevmesem de. Ama boyle bir kavganin icinde olamazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?