- 29 Şubat 2024
- 90
- -10
- 3
- 35
- Konu Sahibi birevimolsun
Bebegim 8 aylik olacak Allah izin verirse.Büyük oglum 5 yasinda ben sürekli cocuk parkına götürüyorum orada komsunun çocukları da var.park da afedersiniz köpek tuvaleti ve çöplük içinde.cocuklar orada oynuyor. Sonra gelip benim 8 aylik bebegi sevmeye el lemeye çalışıyorlar.ben de uyardım cocuklar dokunmadan sevin dedim.birinin annesi dedi ki ne var yani senden temizik dedi.
İkincisi de başka bir komsu ile aşağıda oturuyoruz.oglu var 6 yasinda Benim küçük bebek de uyuyor baston arabayı aldı bebegi gezdiriyor kendi etrafında hızla döndürüyor ben parka götürecem dedi park da evin arka tarafında olmaz dedim annesi müdahale etmiyor.sonra rampa cikaruyor arabayı.baston arabanın dengesi yok çanta da asiliydi çok rahat bebek geriye düşebilir.ben de cocugun elinden almaya çalışıyorum cocuk vermiyor annesi müdahale etmiyor.bir baktım kadina bana ters ters bakiyor çocuğuna müdahale ediyorum diye.
Eklemeler yapacağım bu durumları nasıl yorumlarınız?
İkincisi de başka bir komsu ile aşağıda oturuyoruz.oglu var 6 yasinda Benim küçük bebek de uyuyor baston arabayı aldı bebegi gezdiriyor kendi etrafında hızla döndürüyor ben parka götürecem dedi park da evin arka tarafında olmaz dedim annesi müdahale etmiyor.sonra rampa cikaruyor arabayı.baston arabanın dengesi yok çanta da asiliydi çok rahat bebek geriye düşebilir.ben de cocugun elinden almaya çalışıyorum cocuk vermiyor annesi müdahale etmiyor.bir baktım kadina bana ters ters bakiyor çocuğuna müdahale ediyorum diye.
Eklemeler yapacağım bu durumları nasıl yorumlarınız?