Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba 2,5 aylık bi kızım var uyanık olduğu zamanlarda ya açık karnımı doyur ya gazım var çıkar ya altım ıslak temizle ya da uykum varı belirten aglamaları var butun ısteklerını karsıladıgımızda da hemen uyut beni diye aglamaya baslıyor hemen uyutuyoruz tabi aglamasın diye yani anlayacagız uyanık kaldıgı zamanlarda sadece isteklerini karşılıyoruz.hele arabada falan doktora gıdeceksek eger uyumuyorsa o yolculuk kabus oluyor ne pusetinde duruyor ne kucakta.o kadar ozenıyorum ki ole duran cocuklara ole bebek arabasına flan bindirip de dolaştıramıyoruz bile
sureklı evdeyiz bu yuzden bi akıl verin naapmak lazım
Canım daha çok küçük alışıcaktır.Birazcık zaman annesi her bebek bir değildir.Sen mümkün olduğunca konuş uyanıkken ama sıkıntı yapma biraz büyüsün hep gezmek istiycektir.
Canım daha çok küçük alışıcaktır.Birazcık zaman annesi her bebek bir değildir.Sen mümkün olduğunca konuş uyanıkken ama sıkıntı yapma biraz büyüsün hep gezmek istiycektir.
ayy hıc sevmıyor dısarıyı gunesi ınsallah dedıgın gıbı olur cok huysuz cook
daha dunyaya yeni alışıyor dur annesi.bebişine biraz zaman ver.hepsi olacaktır ama normaldaha pek kuçukmuş.bıraz buyusun hepsiniyapacaksınız:)
Hayaller, ancak gerçekten istersen gerçekleşir ;)
Kayıtlı Üye
Bencede bu kadar telaşlanmayın. Önemli olan ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra rahatlaması, uyuması da bundan zaten. Bir süre sonrada düzeleceğini umuyorum.
Evet çok normal, ne güzel işte uyuyormuş. Benim kızım ozamanlar hiç uyumazdı, çok zorlanırdık.