Çocuk Hastalıkları Bebeğimle ilgili bakar mısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canim sudokremi drlar ve hatta kullanan herkes öneriyor sudokrem iyi gelicek bence.birazda has zeytinyagi karıştırabilirsinhenüz denemedim ama deneyimli annelerden ögrendim bende

Bilmiyorum yazan oldu mu bir sure islak mendil kullanma ve poposunu temizlemen gerektiginde yesil sabunla yika ardindan kremini sur

Travazol fito krem ve prednol-a pomad üçünü karıştır sür. Dediklerin aynı 7. Ayda kizimda da oldu. Çok kaka yapıyordu ve bir ay geçmedi. Bu kremleri sürdüğüm sürece geçiyordu. Ama devamlı kaka yaptığı için sürmezsem tekrarlıyor du. Kaka sıklığı azaldı pisik gitti

O bu sekılde gecmez hatta dahada yayılır, doktorundan cok ilgisiz yanına cagırması gerekirdi, senin sanırım kortizonlu krem kullanman gerekir baska türlü kolay kolay gecmez ama bu kremin dısında bezini surekli değişmeye dikkat et, ıslak mendil yerine bacak arasını sabunsuz yıka bezlemeden önce kurula hatta sac kurutma makinasıyla kurut poposunu birde mutlaka havalandır ben kucuk kızımda yeni doğduğunda yasamıstım böyle bir pişik ne yapsam gecmedi en son care kortizonlu krem verdi doktor sende mutlaka doktora götür zaten hiç bir krem etki etmezse reçeteye yazar geçmiş olsun....

Birine ilaç tavsiye ederken 2 değil 12 kere düşünün
Okuldan bir arkadaşım mide bulantısı şikayeti ile doktora gidiyor, herkesin kullandığı hatta çocuklara ve hamilelere bile verilen bir ilacı doktor reçete ediyor. Ertesi gün sabah ambulansla hastaneye kaldırılıyor.
24 saat süreyle ilaç vucuttan atılana kadar ara ara nöbetler şeklinde istemsiz kasılmaları oluyor. ve bu öyle basit şekilde değil, acı çeke çeke.

Şimdi burada zararsız olduğunu düşünüp krem, ilac vs tavsiye eden arkadaşlar, yapmayın. Söz konusu 7 aylık bebek.
Bırakın sorumluluk doktorun olsun.

Sağolsun arkadaşlar tavsiye etmiş tabii ben yarın doktora götürmeden hiç birini kullanmayacağım
Çünkü daha ne olduğu belli değil mantar mı pişik mi vs.. ona göre tedavi uygulanır dediğim gibi

Güzel bir uyarı yapmışsın arkadaşım

benim oglumda da kanama olmustu pisikten dolayi ben sudo krem kullaniyorum bolca suruyorum cok pisince ara sira acip tekrar suruyorum geciyor oluyo bazen isal oldugunda cok fena oluyor gecmis olsun

Benim kizimda aynı olmuş tu bazen kanama bile vardı çık kötüydü ama şimdi iyi çık şükür ıslak mendil hiç kullanmam saten her seferinde sabunla yikarum sen ıslak mendil kullanıyor san ondan olmuştur kullan andığım krem ilaç kalmadı sadece bu krem hemen geçirdi kremi adı sudocrem tavsiye ederim

travazol mantar ılacı oldugunu bılıyorum ama bebegınıze dr verdıyse surun

Benim oglumdada geçmeyen pişik vardı gece ağlayarak uyanıyordu denemediğim krem kalmamisti..ben fito krem,hameltan pomat krem ve anestol pomat.bu üc kremi karıştırıp pişigine sürdüm iki gunde iyileşti.

Doktoru telefonla aramak yerine neden direk goturmuyosunuz hem kanayacak duruma gelene kadar neden bisey yapmadiniz ve hala devam ediyo ilac ise yaramadi napiyim diye buraya soruyosunuz belki zannettiginizden daha farkli bisey var ya da burdan ogrendiginiz uyguladiginiz bisey daha beter edecek kucucuk bebek Allah askina biraz daha hassas olun ne kadar rahatsiniz cocugun halini düşündükçe ben burda rahatsiz oldum

eczacılar aynı diyor ama kesinlikle aynı krem değil, ben kendimde ellerime dudaklarıma çok kullanırdım bepanthol aynı etkiyi yapmıyor malesef, bileydim stok yapardım
Aynen ya yoğun bi merhemdi önceden. Sürünce hemen gecirirdi. En son aldık baya baya nemlendirici krem kıvamında ve hiç de etkili değil. Bileydim ben de stok yapardım.

Evet annesi olarak zevk alıyorum bebeğime acı çektirmekten
Tövbe tövbe.

Tövbe tövbe.
Benim doğurduğum Canım bebeğimi benden başka kimse daha çok önemseyemez
Aptal değilim okumuyor musunuz yorumları sabah götüreceğim dedim
Zaten çocuk acı çekse huysuz olsa bir dakika durmazdım aramak yerine götürürdüm
Hay allahım

Mune konumu kapatabilir misin yeterli bilgiyi aldım çocuğumu götüreceğim yarın doktora
Herkese teşekkürler

Tövbe tövbe.
Bi anne olarak oyle bi zevk alacaginiza ihtimal vermemekle birlikte bi anneden beklemedigim sorumsuzluga tahammul edemeyisimdendir sert uslubum.Ha bu arada beklemeye devam edin belki kendi kendine gecer.Iyi aksamlar.

Bi anne olarak oyle bi zevk alacaginiza ihtimal vermemekle birlikte bi anneden beklemedigim sorumsuzluga tahammul edemeyisimdendir sert uslubum.Ha bu arada beklemeye devam edin belki kendi kendine gecer.Iyi aksamlar.
Canım sen bir yorumlarımı oku
Bana sert üslub yapamazsın öyle bir hakkın yok yerini bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…