Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sudokremi drlar ve hatta kullanan herkes öneriyor sudokrem iyi gelicek bence.birazda has zeytinyagi karıştırabilirsinhenüz denemedim ama deneyimli annelerden ögrendim bendekızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
Bilmiyorum yazan oldu mu bir sure islak mendil kullanma ve poposunu temizlemen gerektiginde yesil sabunla yika ardindan kremini surkızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
O bu sekılde gecmez hatta dahada yayılır, doktorundan cok ilgisiz yanına cagırması gerekirdi, senin sanırım kortizonlu krem kullanman gerekir baska türlü kolay kolay gecmez ama bu kremin dısında bezini surekli değişmeye dikkat et, ıslak mendil yerine bacak arasını sabunsuz yıka bezlemeden önce kurula hatta sac kurutma makinasıyla kurut poposunu birde mutlaka havalandır ben kucuk kızımda yeni doğduğunda yasamıstım böyle bir pişik ne yapsam gecmedi en son care kortizonlu krem verdi doktor sende mutlaka doktora götür zaten hiç bir krem etki etmezse reçeteye yazar geçmiş olsun....kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Konuya gireyim
Başına gelen var mı.. ?
Çok üzülüyorum..
Sağolsun arkadaşlar tavsiye etmiş tabii ben yarın doktora götürmeden hiç birini kullanmayacağımBirine ilaç tavsiye ederken 2 değil 12 kere düşünün
Okuldan bir arkadaşım mide bulantısı şikayeti ile doktora gidiyor, herkesin kullandığı hatta çocuklara ve hamilelere bile verilen bir ilacı doktor reçete ediyor. Ertesi gün sabah ambulansla hastaneye kaldırılıyor.
24 saat süreyle ilaç vucuttan atılana kadar ara ara nöbetler şeklinde istemsiz kasılmaları oluyor. ve bu öyle basit şekilde değil, acı çeke çeke.
Şimdi burada zararsız olduğunu düşünüp krem, ilac vs tavsiye eden arkadaşlar, yapmayın. Söz konusu 7 aylık bebek.
Bırakın sorumluluk doktorun olsun.
travazol mantar ılacı oldugunu bılıyorum ama bebegınıze dr verdıyse surunkızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Konuya gireyim
Başına gelen var mı.. ?
Çok üzülüyorum..
Aynen ya yoğun bi merhemdi önceden. Sürünce hemen gecirirdi. En son aldık baya baya nemlendirici krem kıvamında ve hiç de etkili değil. Bileydim ben de stok yapardım.eczacılar aynı diyor ama kesinlikle aynı krem değil, ben kendimde ellerime dudaklarıma çok kullanırdım bepanthol aynı etkiyi yapmıyor malesef, bileydim stok yapardım
Evet annesi olarak zevk alıyorum bebeğime acı çektirmektenDoktoru telefonla aramak yerine neden direk goturmuyosunuz hem kanayacak duruma gelene kadar neden bisey yapmadiniz ve hala devam ediyo ilac ise yaramadi napiyim diye buraya soruyosunuz belki zannettiginizden daha farkli bisey var ya da burdan ogrendiginiz uyguladiginiz bisey daha beter edecek kucucuk bebek Allah askina biraz daha hassas olun ne kadar rahatsiniz cocugun halini düşündükçe ben burda rahatsiz oldum
Benim doğurduğum Canım bebeğimi benden başka kimse daha çok önemseyemezEvet annesi olarak zevk alıyorum bebeğime acı çektirmekten
Tövbe tövbe.
Bi anne olarak oyle bi zevk alacaginiza ihtimal vermemekle birlikte bi anneden beklemedigim sorumsuzluga tahammul edemeyisimdendir sert uslubum.Ha bu arada beklemeye devam edin belki kendi kendine gecer.Iyi aksamlar.Evet annesi olarak zevk alıyorum bebeğime acı çektirmekten
Tövbe tövbe.
Canım sen bir yorumlarımı okuBi anne olarak oyle bi zevk alacaginiza ihtimal vermemekle birlikte bi anneden beklemedigim sorumsuzluga tahammul edemeyisimdendir sert uslubum.Ha bu arada beklemeye devam edin belki kendi kendine gecer.Iyi aksamlar.