kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
İnşallah canım insan kendini suçluyor birşey olunca..olmaz mı?
ahh keşke onlar hiç hastalanmasalar ama böyle böyle de büyüyorlar işte ve onlarla birlikte biz de :)
Allah dermansız dert vermesin, diğer hepsi geçer gider inşallah
Diş çıkarıyor evet ondan da olabilir sanırımBen pişik oldugu zamanlarda ıslak mendilini ılık suyla yikayıp kullanıyorum daha sonra iyice poposunu kurulayıp bepanthol sürüyorum. Dişi cıkıyor ondan olabilirmi bir arkadaşimın bebeginde öyle oluyormuş. Sadece diş cikarma evresinden cok fena oluyormuş poposu
Belirti vermedi çok2 bebeğimede asla ıslak mendil, pudra , pişik kremi asla kullanmadım altına yaptıkca yıkıyorum hiç pişik olmadık.
İnşallah sizin bebeğinizinde birşeyi yoktur. Yaralar birden mi çıktı hiç mi belirti vermedi
Evet idararında koku şöyle varUtalk pudra birebir ancak sürekli kullanmayın sadece pişik geçene kadar
Havalandırmak doğru yöntem cildi nefes alırsa daha çabuk iyileşir ve altını her açışınızda yıkayın,ıslak mendil vs.. kullanmayın
İdrardaki koku için bence tahlil yaptırmalısınız, geçmiş olsun
şu içiyor sün demi canimEvet idararında koku şöyle var
muhallebi yediriyorum Ağır bir muhallebi kokusu oluyor idrarında ve rengi koyu oluyor
Tahlil yaptıracağım bakalım teşekkür ediyorum
Evet idararında koku şöyle var
muhallebi yediriyorum Ağır bir muhallebi kokusu oluyor idrarında ve rengi koyu oluyor
Tahlil yaptıracağım bakalım teşekkür ediyorum
Aynı sorunları bende yaşadım anlaşılan gıttığn doktor bılgısızmıs travazol kremı bırdaha sakın verme bebegın derısını ınceltıyor ikincisi ise elinden geldiğince acık bırak. Sabunlu su ıle yıka. Vede hametan. Dıye bır ilaç var çok çok ıyı bnm oğlumn pışığı çok kotuydu. Bırgunde gecırdı. Fıyatıda çok uygunlukızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Konuya gireyim
Başına gelen var mı.. ?
Çok üzülüyorum..
Aynı sorunları bende yaşadım anlaşılan gıttığn doktor bılgısızmıs travazol kremı bırdaha sakın verme bebegın derısını ınceltıyor ikincisi ise elinden geldiğince acık bırak. Sabunlu su ıle yıka. Vede hametan. Dıye bır ilaç var çok çok ıyı bnm oğlumn pışığı çok kotuydu. Bırgunde gecırdı. Fıyatıda çok uygunlu
Evet canım su içiriyorum ama benim kız fazla sevmiyor suyuşu içiyor sün demi canim
Katılıyorum doğru tedavi edilmeli yarın göstereceğiz bakalımDoktora pişikleri de gösterin mantar olma ihtimali var
Mantarsa pudrayla, zeytinyağıyla falan geçmez zaten daha ilerler