Çocuk Hastalıkları Bebeğimle ilgili bakar mısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
2 bebeğimede asla ıslak mendil, pudra , pişik kremi asla kullanmadım altına yaptıkca yıkıyorum hiç pişik olmadık.
İnşallah sizin bebeğinizinde birşeyi yoktur. Yaralar birden mi çıktı hiç mi belirti vermedi :KK43:

kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar

Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk

Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor :cry:
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için

Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler

Utalk pudra birebir ancak sürekli kullanmayın sadece pişik geçene kadar
Havalandırmak doğru yöntem cildi nefes alırsa daha çabuk iyileşir ve altını her açışınızda yıkayın,ıslak mendil vs.. kullanmayın
İdrardaki koku için bence tahlil yaptırmalısınız, geçmiş olsun

Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk

Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor :cry:
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için

Başına gelen var mı.. ?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler

banyo sonrası zeytinyağı sür sadece pişik olan yer değil vicudun tüm yerine

Ben pişik oldugu zamanlarda ıslak mendilini ılık suyla yikayıp kullanıyorum daha sonra iyice poposunu kurulayıp bepanthol sürüyorum. Dişi cıkıyor ondan olabilirmi bir arkadaşimın bebeginde öyle oluyormuş. Sadece diş cikarma evresinden cok fena oluyormuş poposu
Diş çıkarıyor evet ondan da olabilir sanırım
Geceleri uyanmazdı uyanmaya başladı bu ara ufak huysuzlukları var

2 bebeğimede asla ıslak mendil, pudra , pişik kremi asla kullanmadım altına yaptıkca yıkıyorum hiç pişik olmadık.
İnşallah sizin bebeğinizinde birşeyi yoktur. Yaralar birden mi çıktı hiç mi belirti vermedi :KK43:
Belirti vermedi çok
Hafif pişik olmuştu krem sürdüm bir iki güne yara çıkıp kanamaya başladı zaten hemen
Bende korktum doktoru aradım krem verdi sürdüm geçirmedi
Bugün aradım yine sağlık ocağını ve doktoru
Şurup ve krem verdiler canım..
Birden oldu

Utalk pudra birebir ancak sürekli kullanmayın sadece pişik geçene kadar
Havalandırmak doğru yöntem cildi nefes alırsa daha çabuk iyileşir ve altını her açışınızda yıkayın,ıslak mendil vs.. kullanmayın
İdrardaki koku için bence tahlil yaptırmalısınız, geçmiş olsun
Evet idararında koku şöyle var
muhallebi yediriyorum Ağır bir muhallebi kokusu oluyor idrarında ve rengi koyu oluyor
Tahlil yaptıracağım bakalım teşekkür ediyorum

Benim oglumda bronşit için kullandığı ilaçlar yüzünden öyle olmuştu doktorun verdiği kremler fayda etmedi pudra 2 kullanımda geçirdi. Tekrar geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir

Evet idararında koku şöyle var
muhallebi yediriyorum Ağır bir muhallebi kokusu oluyor idrarında ve rengi koyu oluyor
Tahlil yaptıracağım bakalım teşekkür ediyorum

Doktora pişikleri de gösterin mantar olma ihtimali var
Mantarsa pudrayla, zeytinyağıyla falan geçmez zaten daha ilerler

Benim kızımda molfixden primaya geçtiğimizin üçüncü günü mantar oldu anlattigin gibi travazol krem verdi 5-6 gün kullan dedi kullandım geçti bir ay sonra tekrar mantar oldu tekrar sürdum geçti.. mantar tekrarlayan bir cilt rahatsızlığı..... bezini değiştir istersen ıslak mendilde onemli ben huggis in kini öneririm su bazlı ve kremli

Konuya gireyim

Başına gelen var mı.. ?
Çok üzülüyorum..
Aynı sorunları bende yaşadım anlaşılan gıttığn doktor bılgısızmıs travazol kremı bırdaha sakın verme bebegın derısını ınceltıyor ikincisi ise elinden geldiğince acık bırak. Sabunlu su ıle yıka. Vede hametan. Dıye bır ilaç var çok çok ıyı bnm oğlumn pışığı çok kotuydu. Bırgunde gecırdı. Fıyatıda çok uygunlu

Arkadasim sana kesinlikle pisik kremi icin SUDOCREM kremi tavsiye ederim birebir birgun sur sabaha hic bisey yok gibi bwnimde kizim var kullaniyorum ve ayrica kendi cildimede suruyorum cok iyi yapandan Allah razi olsun minik bebeklerimizi bize bagislasin:super:

Aynı sorunları bende yaşadım anlaşılan gıttığn doktor bılgısızmıs travazol kremı bırdaha sakın verme bebegın derısını ınceltıyor ikincisi ise elinden geldiğince acık bırak. Sabunlu su ıle yıka. Vede hametan. Dıye bır ilaç var çok çok ıyı bnm oğlumn pışığı çok kotuydu. Bırgunde gecırdı. Fıyatıda çok uygunlu

Evet hametan da çok iyi.

Arkadaşlar tek tek cevap veremiyorum hepinize çok teşekkürler güzel yorumlarınız için
Çok güzel tavsiyelerde bulundunuz tecrübelerinizi benimle paylaştınız

Yarın doktordan sonra yazacağım bakalım inşallah önemli birşey yoktur ama benimkinin keyfi iyi emekliyor salonda gezinip gülüp duruyor:)
Sağolun tekrardan :KK68:

Piştikte en önemli şey sık sık havalandirmak. Ve ıslak mendil değil de pamuğu ıslatıp silmek çok ise yarıyor. Mümkün olduğunca yıkamak bir de

X