Çocuk Hastalıkları Bebeğimle ilgili bakar mısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Geçmiş olsun canım
Bende geçen kızım mandalina yedi bu bucuk yaşında ondan oldu seninki gibi
Sudokrem tavsiye ederim.en çabuk geçiren
Inşallah önemli bişey yoktur

Canim ben kizim pisik oldugunda ilk olarak bezini degistim. Huggies kullaniyodum.prima aktif bebek aldim. Cok memnunum. Saf zeytinyagi surebilirsin. Poposunu her bez degistiginde yikayip kurulayip popolin surup uzerine biraz pudra dokebilirsin. Ben boyle yapiyorum ikinci gun gecmeye basliyo

Oğlumunda olur ben dönüşümlü fucidin ve hametan sürüyodum hametan kortizonlu fucidin antibiyotikli okadar çabuk geçiriyoduki şaşırırsın bi fucidin bi hametan dönüşümlü kullan bide mutlaka bezini değiştir primada çok ağır bi kimyasal kokusu oluyo idrarla dışa vuran tavsiye etmem ben üç çocuğumada hagies kullandım memnunum çok geçmiş olsun

Ek gıdaya gerçekten hızlı geçmişsiniz,bebeğinizin pişiği alerji kaynaklı gibi duruyor,mutlaka vücutta döküntü olarak göstermez kendini,pişik,mukuslu gürültülü kaka,sık kaka yapma gibi belirtilerde var yoğurt ve peynir verdiğinizi söylemişsiniz günümüzde laktoz intoleransı bebeklerde çok yüksek inek sütünden üretilen hiçbirşeyi vermeyin bebeğinize,emziriyorsanız sizde tüketmeyin bir gözlem yapın,birde ek gıdaya geçişte 3 gün kuralını uygulayın örneğin patates,havuç karıştırmayın ikisini ayrı ayrı 3er gün tattırın bir tepki görmezseniz d2vam edin.
Birde nacizane tavsiye evet bez değişimi yapın ama kesinlikle primanın yeni çıkan şu 3 kanallı serisini almayın,o bezlerde bir problem var biraz araştırma yaparsanız görürsünüz herkesin ortak şikayeti sızıntı ve pişik 9 aydır poposu bir kere bile kızarmayan kızım bu bez yüzünden inanılmaz pişik oldu bez değiştirir değiştirmez düzeldi,bulabilirseniz prima aktif bebeğin eski serisini alın yeni 3 kanallı olanı değil,geçmiş olsun

Son düzenleme:
fito rem var çok iy geliyor benim kızıma
çok geçmiş olsun yalnız idrar tahlili hemen verirseniz iyi olur
kız bebeklerden almak zor ama

Evet diyabetik cocuklarda olabiliyormuş gecmeyen pişik vs diye hatta dün veya bir önceki gün anahaberlerde uzun uzadıya anlatmışlardı
Hastaneye gittiğimde tahlil yaparlar herhalde
İnşallah güzel ilgilenirler kimi doktor tahlil yapmadan yolluyor ama bizim burda ki devlet hastanesi iyi

Bu arada eger pisik ise kortizonlu krem kullanmak istemiyorsaniz. (Malum cok zararli) coresatin krem var kortizonsuz pembesi bebekler icin. Bi arastirin derim.

Geçmiş olsun canım
Bende geçen kızım mandalina yedi bu bucuk yaşında ondan oldu seninki gibi
Sudokrem tavsiye ederim.en çabuk geçiren
Inşallah önemli bişey yoktur
Demekki sadece bebeklerde değil çocuklarda da oluyor bu pişik
Anlamıyorum neden böyle dediğim gibi sık sık değiştiririm bezini çok dikkat ederim temizliğine anlamıyorum hiç

canım benim . geçmiş olsun.
bizde de aynı sıkıntı oldu.
kk dan hatta okudum mantar olabilir krem adı da yazmışlardı.
o gece eşim hemen gitti nobetçi ezcaneden aldı krem.
sürdük sabaha yatışmıştı ki 2.5 aydır uğraştık. bez değiştik. 5 çeşit pişik kremi kullandık. geçmedi. ama mantar kremi ile yatıştı.
neyse 1 hfta oldu kullandık ama 1 gün kullanmasak ertesi gün kızarıklar çıkmaya başlıyor. düzenli kullanıp kökünü kurutacağız inşallah.
başka bi doktora götür görüş . bilemedim ama gerçekten sıkıntı var. çocuk rahatsız olur . ileri safhaları daha zor geçebilir bu durumun .

Oyy kuzum benim kurban olurum yaradana.. Simdi nasil aci cekiyodurr..saf zeytinyagi sur cnm ve acik birakmaya calis bide sakin islak mendil kulanma temizlemek icin altini suyla yikamani tavsiye ederim simdilik. umarim en kisa zamanda gecer sende simdi ne haldesin kimbilir bi anne olarak

Canım doktor yapma gerekeni söylemiş ama pudra diyen arkadaşlar olmuş konu Sahibi açık yaradan ona pudra dokulmez. travazol en iyisi. mümkün olduğu kadar açık bırak bırak altına ypin bişey olmaz. ilik suyla yika islak mendil ullanma kullanacaksan da unibaby yenifogan var saf su v pamuk ya onu kullan yada pamuklari islatip prcalara ayirarak kullan bn nrdeyse yasina kadar boyle yapmistim.
Bnim kixim kere sivilceli pisik oldu ama sulu yara v yoktu. o da alerjidn olmutu mesela benimkinin ananasa alerjisi var. yedigi bir ey onuvu da olmus olabilir. idrarda koku olmasi ya irar yolu enfeksiyonudur ya da mantar bence hastanye gotur tam idrat testi yapsinlar. yakin xamanda antibiyotik kullandiysa o da una neden olmu olabili.

Bez konusunda da etrafimfa can bebe kullanan cogu kisi pisik sikayti onrasi primaya gecti. hatta su donem kixina preminiumcare primanin beyaz paktinden al derim psigi iyilesince de aktif bebegr gecersin. pisik onlyici olarak bubcheni tavsiye ederim. bix iki alerji isinda hic pisik yasamaik

Ben pişik oldugu zamanlarda ıslak mendilini ılık suyla yikayıp kullanıyorum daha sonra iyice poposunu kurulayıp bepanthol sürüyorum. Dişi cıkıyor ondan olabilirmi bir arkadaşimın bebeginde öyle oluyormuş. Sadece diş cikarma evresinden cok fena oluyormuş poposu

Canım öncelikle çok geçmiş olsun bebeğin diş çıkarma döneminde olabılırmı benim oğlum diş çıkarırken çok pişik oluyordu ve hiçbir krem fayda etmıyodu doktorumuza sormuştuk diş çıkarma döneminde dönemsel pişikler olabılıomuş belki senin bebegınınde öyledir paylaşmak istedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…