- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sudo da çok iyi bir kremGeçmiş olsun canım
Bende geçen kızım mandalina yedi bu bucuk yaşında ondan oldu seninki gibi
Sudokrem tavsiye ederim.en çabuk geçiren
Inşallah önemli bişey yoktur
Günlük yoğurt sebze püresi(patateshavuş pirinç bazen pırasa bazen ıspanak)
Meyve olarak muz elma yada armut
Muhallebi
Bazen biz balık yada et yerken tadımlık baktırıyorum
Bunları yediriyorum birde kahvaltı yaptırıyorum yumurtanın sarısı pekmez reçel ekmek
Ek gıdaya gerçekten hızlı geçmişsiniz,bebeğinizin pişiği alerji kaynaklı gibi duruyor,mutlaka vücutta döküntü olarak göstermez kendini,pişik,mukuslu gürültülü kaka,sık kaka yapma gibi belirtilerde var yoğurt ve peynir verdiğinizi söylemişsiniz günümüzde laktoz intoleransı bebeklerde çok yüksek inek sütünden üretilen hiçbirşeyi vermeyin bebeğinize,emziriyorsanız sizde tüketmeyin bir gözlem yapın,birde ek gıdaya geçişte 3 gün kuralını uygulayın örneğin patates,havuç karıştırmayın ikisini ayrı ayrı 3er gün tattırın bir tepki görmezseniz d2vam edin.Kızlar iyi ki konuyu açmışım
Kiminiz alerji olabilir dediniz kiminiz krem, yağ önerdiniz
Kiminiz şeker olabilir mi dediniz
Teşekkür ediyorum hepinize kafam karıştı biraz
Birazda korktum
Yarın ben onu hastaneye götüreyim içim rahat
Doktorda sudokremle travazolu karıştır sür dedi evet iyiymiş..Evet sudo da çok iyi bir krem
Hastaneye gittiğimde tahlil yaparlar herhaldeEvet diyabetik cocuklarda olabiliyormuş gecmeyen pişik vs diye hatta dün veya bir önceki gün anahaberlerde uzun uzadıya anlatmışlardı
Çok sağol canım inşallah bir an önce geçerinşallah canım
kıyamam ikinize de Allah acil şifasını versin yavrunun
Demekki sadece bebeklerde değil çocuklarda da oluyor bu pişikGeçmiş olsun canım
Bende geçen kızım mandalina yedi bu bucuk yaşında ondan oldu seninki gibi
Sudokrem tavsiye ederim.en çabuk geçiren
Inşallah önemli bişey yoktur
canım benim . geçmiş olsun.kızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Ama başka yere konu açınca hiç ama hiç cevap alamadım bu zamana kadar
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Doktoru aradım travazol krem verdi kullandım geçmedi
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Bu şurupla ve kremlerle geçer mi?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Parlak kırmızı renkte yaraları..
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
olmaz mı?Çok sağol canım inşallah bir an önce geçer
Önemli bir şey çıkmaz
Evlat çok tatlı..
Yazım yanlısı olmuş canım bir bucuk yasindaDemekki sadece bebeklerde değil çocuklarda da oluyor bu pişik
Anlamıyorum neden böyle dediğim gibi sık sık değiştiririm bezini çok dikkat ederim temizliğine anlamıyorum hiç
Ben pişik oldugu zamanlarda ıslak mendilini ılık suyla yikayıp kullanıyorum daha sonra iyice poposunu kurulayıp bepanthol sürüyorum. Dişi cıkıyor ondan olabilirmi bir arkadaşimın bebeginde öyle oluyormuş. Sadece diş cikarma evresinden cok fena oluyormuş poposukızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Konuya gireyim
7 aylık kızım pişik oldu bu zamana kadar pişik olmamıştı hiç bezi canbebe memnunduk
Minik meleğim öyle bir pişik oldu ki genital bölgesi makat bölgesi yayılmış ve kanıyor
Tekrar aradım dedim ki geçmiyor birde idrarında koku var acaba deri hastalığı idrar yolu enfeksiyonu yada mantar olmuş olabilir mi
Travazol kremi suda kremle karıştır sür dedi birde şurup verdi ismini hatırlayamıyorum şimdi eşime söylemiştim alması için
Başına gelen var mı.. ?
Ben kızımın altını sık sık değiştiririm temizliğine dikkat ederim ama anlamıyorum neden bu pişiği geçmiyor ne zamandır kanıyor
Çok üzülüyorum..
Sağlık ocağını aradım onlarda farklı bir şey söylemediler birde altını hemen bağlama biraz havalandır dediler
Canım öncelikle çok geçmiş olsun bebeğin diş çıkarma döneminde olabılırmı benim oğlum diş çıkarırken çok pişik oluyordu ve hiçbir krem fayda etmıyodu doktorumuza sormuştuk diş çıkarma döneminde dönemsel pişikler olabılıomuş belki senin bebegınınde öyledir paylaşmak istedim canımkızlar biliyorum konunun yeri burası değil belki
Konuya gireyim
Başına gelen var mı.. ?
Çok üzülüyorum..