Bebeğimle bağ kuramadım galiba

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
39
merhaba arkadaşlar bebeğim 3,5 aylık oldu maalesef 40 günlükken işe geri dönmek zorunda kaldım. şimdi oğluma babam bakıyor bu hafta fark ettim babamı görünce gülüyor mutlu oluyor benleyken çok huysuz. karakter olarak kıskancımdır ama anne bebek bağını zannedersem kuramadık. sağ olsun büyüklerimizde bir sk biiz yalnız bırakmadı ne yapabilirim işten eve gedliğimde hem çocuğumla hemde evle uğraşmak zorundayım babam sağ olsun evi dağıtıyor da :) ama bu durum hoşuma gitmedi

Cnm calisan kadin oyle oluyoo malasef bnm bebegimde 7 aylik olucak calismayi dusunuyorum ama bebegimide birakmk istemiyorum n yapacm bilmm ama sende biraz ara verebilseydin calismaya

keşke ama hakkım olan doğum iznimi bile işyerim vermedi zaten öyle yada böyle çalışıcaktım ve sonuçta başkası bakıcaktı oğluma

zamanla alışır sanırım ablamlar hacca gidince annemde 4 aylık yiğenime bakmıştı ablam döndüğünde ablamda durmadı epey bizde kaldı ama sonra annesine alıştı.ne güzel babanızın bakması Allah başınızdan eksik etmesin

Cnm bişiy yapamazsın ...yanı bu durum hoşuna gıtmıyorsa çalışmayacaksın ,bebek tek kişiye bağlanır ilk etapta oda ihtiyaçlarını karşılayan gun içinde hep yanında oln kişidir ,bebeğinle geçirdiğin vakitleri çoğaltmalısın

bnm korkum da işe başlayınca oğlumun annemi benden fazla benmsemesi nasıl bırakıp gtcem içim içimi yiyo ama çalışmadan da olmuyo

gecer yahu zamanla dert etme kendıne .
muhtemelen butun gun dedeyle oldugu ıcın gordukce kıkırdıyodur.

dedeye helal olsun bu devırde anne yada kayınvalıde laf ederken torun bakma konusunda babanıza vallahı helal olsun . taktır ettım .

çok teşekkür ederim valla bizde bütün kadınlar çalışıyor ve gece geç saatlerde geliyorlar yapılacak başka bişey bulamadık sağolsun çok da iyi bakıyor konuşuyor onla oyun oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…