canım geçmiş olsun dışarıdan duyduğuma göre has zaytinyağı çok ii geliyormuş tüm kremlerin yapamadığını o yapıyormuş.
Kızlaaarrr
2 yaşında minnacık bi kardeşim var benim. Poposu sanırım ıslak mendille hani o da bebekler için alkolsüz olanlarla temizlendiği için inanılmaz şekilde pişmiş. Doktora gittik,verdiği tüm kremleri jelleri kullanıyoruz ama ne zaman ki idrarını yapsa canı yanıyo sanırım başlıyo ağlamaya içlene içlene(
Ben 22 yaşında abla oldum, bi nevi anne yarısı sayılırım ona.Canımdan can kopuyo o içli içli ağladıkça. Uyku düzeni de kalmadı yavrumun kıyamam çok üzülüyorum
Var mı bu gibi durumla karşılaşıp, bu kremlerden daha etkili bi çözüm bilen. Lütfen yardımcı olun acısı dinsin kuzumun
Valla ben yeşil eski arko kremlerden sürüyorum hani klasik olandan birde onu deneyin çok etkili.
Hametan ve trosyd kullanin.suyla yikayin her alt degisiminde ve bol bol havalandirin altini.gecmis olsun
Selam,Desitin mor kapli krem kesinlikle cok iyi..benim kiziminda cok kotu olmustu z.yagi filan hikaye.mor rengi tedavi edici mavisi onleyici..ilk gun rahatlatir 2.gun gecirmeye baslar..suanda ebebek te indirim var10 tl ye dusmus bu firsatida kacirmayin hic vakit kaybetmeden gidin alin da bu gece rahat uyusun yavrucak..
ben de hametan diyorum ancak sarı olanından değil mavi olanından alacaksınız.ayrıca 2 yaşında tuvalet eğitimi için tam zamanıdır.külot giydirin bez bağlamayın,hem pişiğe iyi gelir hem de tuvalet eğitimine de başlamış olur.
bir de bulabilrseniz kantaron yağı,pişik için en iyi çözümdür.3 saat içinde pişiğini geçiriyor oğlumun..
Kızlaaarrr
2 yaşında minnacık bi kardeşim var benim. Poposu sanırım ıslak mendille hani o da bebekler için alkolsüz olanlarla temizlendiği için inanılmaz şekilde pişmiş. Doktora gittik,verdiği tüm kremleri jelleri kullanıyoruz ama ne zaman ki idrarını yapsa canı yanıyo sanırım başlıyo ağlamaya içlene içlene(
Ben 22 yaşında abla oldum, bi nevi anne yarısı sayılırım ona.Canımdan can kopuyo o içli içli ağladıkça. Uyku düzeni de kalmadı yavrumun kıyamam çok üzülüyorum
Var mı bu gibi durumla karşılaşıp, bu kremlerden daha etkili bi çözüm bilen. Lütfen yardımcı olun acısı dinsin kuzumun[/QUOTE
Bende çok çektim bi gün bi sitede majistral ilaç yazıyodu aldım
Gerçekten çok iyi geldi ve devamlı alıyorum
Kızlaaarrr
Var mı bu gibi durumla karşılaşıp, bu kremlerden daha etkili bi çözüm bilen. Lütfen yardımcı olun acısı dinsin kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?