• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimizin Poposu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pua
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pua

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
68
10
6
34
Antalya
Kızlaaarrr :(
2 yaşında minnacık bi kardeşim var benim. Poposu sanırım ıslak mendille hani o da bebekler için alkolsüz olanlarla temizlendiği için inanılmaz şekilde pişmiş. Doktora gittik,verdiği tüm kremleri jelleri kullanıyoruz ama ne zaman ki idrarını yapsa canı yanıyo sanırım başlıyo ağlamaya içlene içlene :((
Ben 22 yaşında abla oldum, bi nevi anne yarısı sayılırım ona.Canımdan can kopuyo o içli içli ağladıkça. Uyku düzeni de kalmadı yavrumun kıyamam çok üzülüyorum :(
Var mı bu gibi durumla karşılaşıp, bu kremlerden daha etkili bi çözüm bilen. Lütfen yardımcı olun acısı dinsin kuzumun :(

canım geçmiş olsun dışarıdan duyduğuma göre has zaytinyağı çok ii geliyormuş tüm kremlerin yapamadığını o yapıyormuş.

canım geçmiş olsun dışarıdan duyduğuma göre has zaytinyağı çok ii geliyormuş tüm kremlerin yapamadığını o yapıyormuş.

Güzelim çok sağol yorumun için.
Evet onu da düşündük. Annem sabah ocakta mikroptan arınsın diye iyice kızdırdı saf zeytinyağını. Soğutup popişe sürücekti.
İnşallah geçer, kuzum minnacık ayaklarıyla penguen gibi dolanıyo evde.paytak paytak.
Sende hamileymişsin, Rabbim sağlıkla bi ömür sana bağışlasın yavrunu inş...

2 yaşında minnacık bi kardeşim var benim. Poposu sanırım ıslak mendille hani o da bebekler için alkolsüz olanlarla temizlendiği için inanılmaz şekilde pişmiş. Doktora gittik,verdiği tüm kremleri jelleri kullanıyoruz ama ne zaman ki idrarını yapsa canı yanıyo sanırım başlıyo ağlamaya içlene içlene :((
Ben 22 yaşında abla oldum, bi nevi anne yarısı sayılırım ona.Canımdan can kopuyo o içli içli ağladıkça. Uyku düzeni de kalmadı yavrumun kıyamam çok üzülüyorum :(
Var mı bu gibi durumla karşılaşıp, bu kremlerden daha etkili bi çözüm bilen. Lütfen yardımcı olun acısı dinsin kuzumun :(

Valla ben yeşil eski arko kremlerden sürüyorum hani klasik olandan birde onu deneyin çok etkili.

Selam,Desitin mor kapli krem kesinlikle cok iyi..benim kiziminda cok kotu olmustu z.yagi filan hikaye.mor rengi tedavi edici mavisi onleyici..ilk gun rahatlatir 2.gun gecirmeye baslar..suanda ebebek te indirim var10 tl ye dusmus bu firsatida kacirmayin hic vakit kaybetmeden gidin alin da bu gece rahat uyusun yavrucak..

• Beğen
Reactions: pua
Hametan ve trosyd kullanin.suyla yikayin her alt degisiminde ve bol bol havalandirin altini.gecmis olsun

Hametan ve trosyd kullanin.suyla yikayin her alt degisiminde ve bol bol havalandirin altini.gecmis olsun

Çok teşekkür ederim. Söylediğiniz ilaçları hemen temin edicez.

Selam,Desitin mor kapli krem kesinlikle cok iyi..benim kiziminda cok kotu olmustu z.yagi filan hikaye.mor rengi tedavi edici mavisi onleyici..ilk gun rahatlatir 2.gun gecirmeye baslar..suanda ebebek te indirim var10 tl ye dusmus bu firsatida kacirmayin hic vakit kaybetmeden gidin alin da bu gece rahat uyusun yavrucak..

Size de çok çok teşekkür ediyorum. Madem bu denli etkili hemen bunu da kullanmaya başlicaz. Allah razı olsun hepinizden.

ben de hametan diyorum ancak sarı olanından değil mavi olanından alacaksınız.ayrıca 2 yaşında tuvalet eğitimi için tam zamanıdır.külot giydirin bez bağlamayın,hem pişiğe iyi gelir hem de tuvalet eğitimine de başlamış olur.
bir de bulabilrseniz kantaron yağı,pişik için en iyi çözümdür.3 saat içinde pişiğini geçiriyor oğlumun..

ben de hametan diyorum ancak sarı olanından değil mavi olanından alacaksınız.ayrıca 2 yaşında tuvalet eğitimi için tam zamanıdır.külot giydirin bez bağlamayın,hem pişiğe iyi gelir hem de tuvalet eğitimine de başlamış olur.
bir de bulabilrseniz kantaron yağı,pişik için en iyi çözümdür.3 saat içinde pişiğini geçiriyor oğlumun..

Valla harikasınız. Paylaştığınız bilgiler için çok sağolun.
Söylediğiniz herşeyi harfiyen yapıcaz. İçimi rahatlattı paylaşımlarınız çok çok tşkler...

Ben prima premium care kullanıyorum krem nivea ve baby & me ürünü pamuklarla temizliğini yapiyorum bir biberonu ona ayirdim kaynatilmis su olur hep içinde ondan pamuğa slklp temizliğini öyle yapiyorum memnunum pisik sorunumuz ya da idrar yolu iltihabimiz olmadı artik bunca çabaya olmasin zaten :) iyileştikten sonraki dönem için de onerim bu çabucak iyilessin kuzu

Ben prima premium care kullanıyorum krem nivea ve baby & me ürünü pamuklarla temizliğini yapiyorum bir biberonu ona ayirdim kaynatilmis su olur hep içinde ondan pamuğa slklp temizliğini öyle yapiyorum memnunum pisik sorunumuz ya da idrar yolu iltihabimiz olmadı artik bunca çabaya olmasin zaten :) iyileştikten sonraki dönem için de onerim bu çabucak iyilessin kuzu

Kızımın poposuna haszeytin yağından başka birşey sürmedim ama yediklerinden sanırım bazen kaka yaptığı gibi pişiyor hemen ılık suyla yıkayıp iyice kurutup pudralıyorum diyer açmama yine zeytin yağı mutlaka yıkayın su çok iyi geliyor ve tabii pudra

geçmiş olsun.ilk başta kardeşin alerji olmuş olabilir. uzun bir süre suyla yıkayın ıslak mendil asla kullanmayın ve altın hvalandırın .en iyi ilac altını acık gezdirmektir. sonrasında arko kremi bende duydum ama biz bübchenin pişik kremini kullanmışdık. bizim büyük oglan bebekken her zaman pişikti ve tek care temiz hava ve bübcehn de bulduk geçmiş olsun

Var mı bu gibi durumla karşılaşıp, bu kremlerden daha etkili bi çözüm bilen. Lütfen yardımcı olun acısı dinsin kuzumun :([/QUOTE
Bende çok çektim bi gün bi sitede majistral ilaç yazıyodu aldım
Gerçekten çok iyi geldi ve devamlı alıyorum

Benim bebeğinde öyleydi herşeyi kullandım hiç işe yaramadı daha kötü yaptı gittigidiyorda 3 gün önce majistral ilaç gördüm yani yapma ilaç aldım denim dedim mucizeee gibiiii şuan hiç şikayetimiz yok devamlı almayı düşünüyorum

Mrb benim oglumunda cok pisik oluyordu denemedigimiz ilac kalmadi antibiotik, kortizon, vs.vs.. Bilmiyorum turkiyede varmi ama bize mucize gibi geldi: INOTYOL siddetle tavsiye ediyorum $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394991729.764073.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar benim kızım da arada pişik oluyordu ve gece sürdüğümde sabah hiç bir şey bırakmayan tek şey babamın pazardan aldığı şu mavi kutudaki macır kremleri inanılmaz gerçekten 3 tl fiyatı ama mucize gibi
Bir çok kuaförde yapılan maskelere de katıldığını duydum yenileyici özelliği varmış bazen bnde ellerime sürüyorum misss

bezini değiştirirken devamlı yıkayın yada ılık su pamuk yardımıyla temizleyin bir de alt değiştirirken poposunu havalandırmaya özen gösterin ve mutlaka kurulayın.sebamed pişik kremi çok faydalı tavsiye ederim.

Back