bebeğimizin kafasına telefon çarptı :(

Aklıma gelmişti düşer mi diye ama basiretim bağlandı demek bilemiyorum. Çocuk işte düşe kalka büyüyecek ciddi bişey olmasın yeter ki

benim kizim yurutmeye calisirken gel gel yaparken bir düştü ben oyle duşsem ölürdüm herarlde ama şükur bir sey olmadi
bingildak bu günler icin var ama yinede dikkat etmek lazim tabi.
telefondan bir şey olacagini sanmam

Yatak bariyerleri var arastirdiniz mi bilmiyorum ama cok guzel is görüyor ben cok memnunum. Keske en başından alsaymisiz. Bizde 2 kez düşürdük maalesef ama simdi dusme riski 0 ❤
Evet dün görmüştüm netten tesadüfen ve birşry daha keşfettim. Yan yatış için. Sağolun
Teşekkür ederim tekrardan.Allah korusun .
Bende ona takıldım

Hee 1,5 yaşından 1 ay fazla. Bilemedim maalesef
Allah korumuş yavrunuzu. Teşekkürler

Puseti ayak altına bırakıyorsun derken bence telefonla oynarken çarptı cocugu düşürdü gibi hissettim ben.böyle bir olay basıma gelmişti bebek arabasında komşumuzun kızını merdivenden cıkartıyorduk.bebek fırt diye kaydı.yavrum merdivenlere düştü.nası aglıyo nefessiz kala kala hemen eve götürdk.komşumuzun kayınvalidesi noldu dedi komşumda bilmiyorumki acıktı heralde dedi sırf kızmasınlar diye bi anne olarak yalan söyledi ki anne bunu yapıyosa babadan hayli hayli beklerim snra cocuk baya bi aglayınca dayanamadılar doktora götürdüler kafasının içinde minik bir kanama varmıs.doktorlar iyiki getirdiniz dediler.bence telefon düştü vs bunlara takılma direk doktora..

Kocanizla askinizi anlatacaginiza cocugu doktora goturun.yok kocam soyle gururlu yok boyle mahcup

doktor ya da hemşire misiniz acaba?
benim kızım da 6 aylık pusetinden düşüp doktora götürdüğümüzde, doktorumuz bıngıldağı henüz açık olduğu için endişe edecek birşeyi olmadığını ancak her ihtimale karşı tazyikli bir şekilde kusarsa, gözlerinde kayma olursa tekrar ona getirmemizi ve 2 saat uyutmamazı söyledi
doktordan iyi biliyor olamazsınız di mi
insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen

Bizim basımızada gelmişti
Genelde Dr. Lar cektirmiyor kusma ve uyku hali olursa getirin diyolar
Yani bişey olursa belirtisi kusma ve uyku haliymiş

Hayır bebek bakmayı bilmezsiniz anlarım ama bir internetten araştırsaydınız keşke. Bu gibi durumlarda bebek uyutulmaz.

Telefonla hiç oynamıyor elindeyken. Pusette bebek yerde, karşısında dururken o da koltupa oturuyor. Puseti koltuğun dibine hiç getirmedik zaten. Koltupun karşısında puset. İmkansız. Evet verdiğin örneğe katılıyorum. Suçluluk piskolojisiyle yalan söylerler. Allah korusun bundan sonra hemen doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…