Aklıma gelmişti düşer mi diye ama basiretim bağlandı demek bilemiyorum. Çocuk işte düşe kalka büyüyecek ciddi bişey olmasın yeter kiTeşekkürler . Görünmez kaza işte, bebek pusetinde duruyo, eşim de masadan telefon alıyor. Yani hiç akla gelmez.Allah korumuş kızmayın ama mama yapmaya giderken bebeği düşen çok anne var. Ben 3 aylıkken bile cesaret edemiyorum. Üç yuvarlansa yerde . Heleki 4 ay acaip büyük. İnsanın aklına geliyor, ben mama yapmaya gitsem bebek düşer mi diye. Ben de mama yapıyorum bu arada. Hem mama hem meme.
16Kaç aylık?
Evet dün görmüştüm netten tesadüfen ve birşry daha keşfettim. Yan yatış için. SağolunYatak bariyerleri var arastirdiniz mi bilmiyorum ama cok guzel is görüyor ben cok memnunum. Keske en başından alsaymisiz. Bizde 2 kez düşürdük maalesef ama simdi dusme riski 0 ❤
Teşekkür ederim tekrardan.Allah korusun .benim oglum uzerine (su sepetli ahsap cekmecrli dolaplardan) dusurdu tirmanmaya calisirken, bi kere de ben buyuk rulo strec film dusurdum kafasina...
kucukken en ufak dusmelerde bile hastane yollarina dusuyorduk, 1 defa rontgen cekildi bir defasinda da tomografi istediler ancak cihaz bakimdaydi 2 gun sonra cekilebilir dediler iki gun sonra da cocukta bir gariplik olmayinca cektirmedik.
doktor bize artik muayeneyi evde kendimiz nasil yapacagimizi gosterdi. gozune isik tutarak gozbebeginde buyume kuculme varmi diye bakiyorduk. onun disinda goz temasi, kusma, uyku hali, zihin bulanikligi huzursuzluk filan takip ettik. cok sukur su ana kadar bir aksilik yasamadik.
insan cok tedirgin oluyor evet, benim basima gelmedi diye kimsenin basina gelmeyecek degil. bir ogrencimin kizi 4. kattan dusmus asagiya, ayagi kirilmis sadece, ama bi baska cocuk merdiven ckisrken ayagi bosluga gelip ondeki basamaga basini vurdugu icin ölmüs ic kanamadan...
oglum her dustugunde ya da kafasina bisey carptiginda hastaneye gitseydim gunde 20 kere filan acile gitmem gerekirdi. sakin ve sogukkanli olmayi ogrenin ama tedbirsiz olmayin tabiki asla.
Bende ona takıldım
Hee 1,5 yaşından 1 ay fazla. Bilemedim maalesef
Allah korumuş yavrunuzu. Teşekkürlerbenim kizim yurutmeye calisirken gel gel yaparken bir düştü ben oyle duşsem ölürdüm herarlde ama şükur bir sey olmadi
bingildak bu günler icin var ama yinede dikkat etmek lazim tabi.
telefondan bir şey olacagini sanmam
doktor ya da hemşire misiniz acaba?Ay sakin film vs goturmeyin lutfen. Cocugu hastaneye sokmayin simdi. Ay ne olur biraz sakin mantikli dusunun ya.
2 cocuk annesiyim, yataktan, mama sandalyesinden hatta kaldirimdan dustuler. Daha gecen hafta kafasina koca telefonu dusurdu hicbirsey olmaz. Biraz sakin. Yok uyutmayin vs demisler oyle bir kural yok. Elbetteki buyuk carpmalarda dikkatli olmali ama Allah askina cep telefonu carpmis ya. Rontgen el kadar bebeye nedir? Azicik akliselim dusunun.
Orayı çekip almışsınız. Kocamın bebek konusundaki gururundan bahsettim, benimle cilveleşme gururundan değilKocanizla askinizi anlatacaginiza cocugu doktora goturun.yok kocam soyle gururlu yok boyle mahcup
Telefonla hiç oynamıyor elindeyken. Pusette bebek yerde, karşısında dururken o da koltupa oturuyor. Puseti koltuğun dibine hiç getirmedik zaten. Koltupun karşısında puset. İmkansız. Evet verdiğin örneğe katılıyorum. Suçluluk piskolojisiyle yalan söylerler. Allah korusun bundan sonra hemen doktora gideceğimPuseti ayak altına bırakıyorsun derken bence telefonla oynarken çarptı cocugu düşürdü gibi hissettim ben.böyle bir olay basıma gelmişti bebek arabasında komşumuzun kızını merdivenden cıkartıyorduk.bebek fırt diye kaydı.yavrum merdivenlere düştü.nası aglıyo nefessiz kala kala hemen eve götürdk.komşumuzun kayınvalidesi noldu dedi komşumda bilmiyorumki acıktı heralde dedi sırf kızmasınlar diye bi anne olarak yalan söyledi ki anne bunu yapıyosa babadan hayli hayli beklerim snra cocuk baya bi aglayınca dayanamadılar doktora götürdüler kafasının içinde minik bir kanama varmıs.doktorlar iyiki getirdiniz dediler.bence telefon düştü vs bunlara takılma direk doktora..