bebeğimizin kafasına telefon çarptı :(

Amin çok sağolun
Ah yaa Allah korumuş. Saniyede hiç beklenmedik şekilde oluyor. Şükür atlatmışsınız sağsalim.
Çok dikkatli olmak gerekiyor işte gözümüz gibi bakıyoruz. Saniyede görünmez kaza ki ben oyun halısına bile koyduğumda ya yanındayım ya da üç-beş dakikada bir bakıyorum. Yuvarlanıyor

Sağolun ama dışardan bakınca ezilme vb göremeyince film vb çekerlerse , bebeğe daha çok zarar vermez mi?
evet 'doğru' doktorlar çok zarar verir çocuğa . onların işleri bu değil mi? 'zarar vermek...'

evet 'doğru' doktorlar çok zarar verir çocuğa . onların işleri bu değil mi? 'zarar vermek...'
O anlamda değil. Örnek veriyorum bazı insanlar kendi talebiyle gidip beyin tomografisi çektiriyorlar, bu sefer daha çok hastalanıyorlar. Doktor direkt önerse/uygun görse önerse sorun yok ama bu bir gerçek bazı cihazlar çok zararlı. (Kızımın Allah korusun görünür de bişeyi olsaydı, babası da çok bilinçli, giderdik hemen, zararı asla düşünmezdim)

Size böyle davranan birisini aşkım balım deyip yüzlerseniz, böyle davranmaya daha çook devam eder tabi.

Size böyle davranan birisini aşkım balım deyip yüzlerseniz, böyle davranmaya daha çook devam eder tabi.
Kendisi de bana diyor. Üzülmez mi ona birşey olacağına bana olsun dedi, evladı ama yine de suçu yokmuş gibi davranması çok sinir ediyor beni aklıma geldikçe... önümüze bakmak lazım.

Bu tarz şeyler olabilir yeri gelecek siz de istemeden zarar vereceksiniz yeri gelecek eşin hatta akrabaların hatta ve hatta elin çocukları bile zarar verecek. Sonuçta siz ve eşiniz bilerek ve isteyerek çocuğunuza zarar verecek değilsiniz. Bunu burda konuyu açıp eşinizin tavrını anlatmak yerine doktora götürüp içinizi rahatlatsaydınız keşke ve böylesi durumlar için birbirinize destek olmanız gerekirken birbirinizi suçlamanız ikinizinde hatası.

geçmiş olsun.. düşe kalka büyüyecek tabi kuzu
Allah daha beter durumlardan korusun
doktora götürdünüz mü?

Böyle şeyler olabiliyor canım ikinizde neden suçlyacaksınız kendinizi. Benim bebepimde 4 aylıkken yere düştü koltuktan ben mamaısnı hazırlamaya gitmiştim çok üzülmüştüm ağlamıştm ama bi sorun olmadı şükür seni çok iyi anlıyorum ama bu kadar sıkma kendini görünmez kaza suç kimsede değil. Artk daha dikkatli olursunuz mesela ben akıllandım başka odaya gideceksem oyun halısına bırakıyorum bebeğimi

geçmiş olsun bu arada inşallah bir sıkıntı yoktur.
geçmiş olsun.. düşe kalka büyüyecek tabi kuzu
Allah daha beter durumlardan korusun
doktora götürdünüz mü?
Sağolun. Şükür iyi sorun yok, doktora gitmedik

Ne kadar sevgi pıtırcığı bir aile. Bebeğimiz bebeğimiz bebeğimiz..

Abartmayın yahu. Bebek unuttu gitti o an canı yandı ağladı avutuldu bitti.

Ben de bir defa kafasına telefon düşürdüm, bir defa dirseğim çarptı, bir defa koltuktan düşürdüm. Üzüldüm öptüm avuttum geçti.
Koltuktan düşünce çok korkmuştum ama abartıyoruz neticede.

Bunun için eşle kavga etmek, konu açmak çok saçma değil mi?
Bu şekilde her şeyi abartırsanız zor bir hayatı olur o çocuğun..

Sarsar şekilde , sert şekilde sallamadıkran sonra sallamak tehliikeli değil annelerin bebekleri uyutma durumuna herkes akıl verir olmuş... duyduğunuz şeyleri iyi araştırın
Aynen böyle birşey imkansız. Eskiden beri sallanmışız. hatta çarşaflarda. Yenidoğanı sallayacak halimiz yok

Teşekkürler . Görünmez kaza işte, bebek pusetinde duruyo, eşim de masadan telefon alıyor. Yani hiç akla gelmez.Allah korumuş kızmayın ama mama yapmaya giderken bebeği düşen çok anne var. Ben 3 aylıkken bile cesaret edemiyorum. Üç yuvarlansa yerde . Heleki 4 ay acaip büyük. İnsanın aklına geliyor, ben mama yapmaya gitsem bebek düşer mi diye. Ben de mama yapıyorum bu arada. Hem mama hem meme.

“Bebeğimiz, bebeğimiz, bebeğimiz” diye beni eleştirmeniz için en az iki konuda bebekten bahsetmeliyim değil mi? Sanki beni aylardır tanıyorsunuz da her seferinde bebeğimiz diye tutturuyormuşum gibi yazmışsınız. Sadece konu 1 tane. 6-7 aylık olup çarpsa inanın bu kadar evham yapmayacaktım. Herzaman canımız yanat evet de , 3 aylık. Direkt kafasına. Ve çarpma dediğim, yakın mesafeden çarpsa ne olucak. Düşe kalka zaten. Velhasıl, yüksek mesafeden sadece kafasına düştü. Hani koltuğa falan çarpsa ok. Bütün vucut. Burada acı bir bölge de ki orası da tutarken bile bastırılmaması gerekli olan yer.

Yatak bariyerleri var arastirdiniz mi bilmiyorum ama cok guzel is görüyor ben cok memnunum. Keske en başından alsaymisiz. Bizde 2 kez düşürdük maalesef ama simdi dusme riski 0

benim oglum uzerine (su sepetli ahsap cekmecrli dolaplardan) dusurdu tirmanmaya calisirken, bi kere de ben buyuk rulo strec film dusurdum kafasina...

kucukken en ufak dusmelerde bile hastane yollarina dusuyorduk, 1 defa rontgen cekildi bir defasinda da tomografi istediler ancak cihaz bakimdaydi 2 gun sonra cekilebilir dediler iki gun sonra da cocukta bir gariplik olmayinca cektirmedik.

doktor bize artik muayeneyi evde kendimiz nasil yapacagimizi gosterdi. gozune isik tutarak gozbebeginde buyume kuculme varmi diye bakiyorduk. onun disinda goz temasi, kusma, uyku hali, zihin bulanikligi huzursuzluk filan takip ettik. cok sukur su ana kadar bir aksilik yasamadik.

insan cok tedirgin oluyor evet, benim basima gelmedi diye kimsenin basina gelmeyecek degil. bir ogrencimin kizi 4. kattan dusmus asagiya, ayagi kirilmis sadece, ama bi baska cocuk merdiven ckisrken ayagi bosluga gelip ondeki basamaga basini vurdugu icin ölmüs ic kanamadan...

oglum her dustugunde ya da kafasina bisey carptiginda hastaneye gitseydim gunde 20 kere filan acile gitmem gerekirdi. sakin ve sogukkanli olmayi ogrenin ama tedbirsiz olmayin tabiki asla.

Bende ona takıldım

Yatak bariyerleri var arastirdiniz mi bilmiyorum ama cok guzel is görüyor ben cok memnunum. Keske en başından alsaymisiz. Bizde 2 kez düşürdük maalesef ama simdi dusme riski 0
Kendi yatağı arabali olan kenarinda yukseklik var ama depremlerden sonra yanima aldim bizim yataktan düşüyor birde 5.5 yaşında hala düşmesi normal mi

Kendi yatağı arabali olan kenarinda yukseklik var ama depremlerden sonra yanima aldim bizim yataktan düşüyor birde 5.5 yaşında hala düşmesi normal mi
Olabilir ya uyurken dalip dusebilir canim kuzucuk Bence bariyer al kafan rahat olsun. Ben oglumla beraber uyuyorum o bariyer tarafinda oluyor guvenle sirtimi dönüp uyuyabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…