- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.032
Sallayarak uyutmak kötü fakat deli deli sallamak... Beyni içerde sağa sola çarptırıcak kadar sert sallamak zararlı. Yoksa hafif hafif sallamanın beyne bir zararı yok. Hepimizi salladılar küçükken kimsede hasar yok. Sadece çocuk susmaz ağlar onun ağladığı ölçüde aşırı aşırı sallayan tipler oluyo çocuk Bi gidiyo 2 metre Bi geliyo 2 metreHerzaman.. bebekleri o şekilde sallayarak uyutmak beyinciklerine zarar veriyor . Beyin tranvasi tehlikesi var. Intenetten makaleleri okuyabilirsiniz
Ben de diyorum milkciğim diye kim başlıyor. İyiyiz çok şükür. Çok sağollMilkkcimm geçmiş olsun canımm şimdi nasıl bebiş? Gittiniz mi doktora? Bence bir şey olmamıştır telefonlar çok hafif 100 gr nerdeysezaten eşin düşürse düşürse 15-20 cm mesafeden düşürmüştür o da ne yapcak allasen 2 3 metre olsa farklı olur mesela... Fakat yine de doktora gidin için rahat eder tekrar geçmiş olsun ☺ ❤
Çok doğru dostumSallayarak uyutmak kötü fakat deli deli sallamak... Beyni içerde sağa sola çarptırıcak kadar sert sallamak zararlı. Yoksa hafif hafif sallamanın beyne bir zararı yok. Hepimizi salladılar küçükken kimsede hasar yok. Sadece çocuk susmaz ağlar onun ağladığı ölçüde aşırı aşırı sallayan tipler oluyo çocuk Bi gidiyo 2 metre Bi geliyo 2 metreonlarda tehlike oluyo... Yoksa arabada giderken en ufak Bi çukura girsen bebeklerin beyinleri içerde 3 4 tur atar valla aşağı yukarı
Valla benim bebek hiçbi koşulda uyumuyor. Uyku eğitiminde de ağlayarak odada bırakmaya içim el vermediği için yarım kaldı. Mecbur sallıyorumHerzaman.. bebekleri o şekilde sallayarak uyutmak beyinciklerine zarar veriyor . Beyin tranvasi tehlikesi var. Intenetten makaleleri okuyabilirsiniz
Farkındaysan ben kendi anneliğime laf ettim Allah aşkına nasıl bir mantıktasınız ? Hayret bişeyLütfen böyle hassas konuda yorum yapmayın. Akılsız bile diyebilirsiniz ama anneliğime asla Laf söyletmem. Her anne bebeğine karşı eşit şefkatte. Sakın yorum yapmayın
.... ‘dan şüphe ediyorum. Halk arasında hangi maksatla deniliyor acaba? Yani benim gibi anneleri gördükçe.... Neyse valla acaip yoruldum.Farkındaysan ben kendi anneliğime laf ettim Allah aşkına nasıl bir mantıktasınız ? Hayret bişey
Ben anadizini keşfettim, onda sallıcam. Sırtım kopuyo saatlerce. Sırtımı yaslayamıyorum, eğilip ellerini tutuyorum, uyanıyor ya çarparak. Dalınca yaslanıyorum ama yaslanmak da kâr etmiyor. Şuan bile ağrıyor. Üç beş güne rahat edicem inşallah.Valla benim bebek hiçbi koşulda uyumuyor. Uyku eğitiminde de ağlayarak odada bırakmaya içim el vermediği için yarım kaldı. Mecbur sallıyorum
Çok sağolun. Uyku saati gelmişti çoktan . Uyudu. Birşey olmadı şükürBizimde ikinci bir telefon vardı. Sadece beyaz ses için kullandığınız. Hatsız netsiz falan. Komodinin üstünde beşiğin yanındaydı. Bende onu düşürdüm kızımın kafasına. Kim daha çok ağladı bilmiyorum. Sonrasında ani uyku hali, fışkırtarak kusma, hareket kısıtlılığı, donuk bakma gibi sorunlar olmazsa 3 saat içinde problem yok.
“aşkım ben tuvalete gidicem, sen giderken salona götürür müsün bebeğimizi” o da tabi götürdü.
Anadizi neymiş ki? Bu arada benim bebek büyük bacaklaroma tam sığıyor.Ben anadizini keşfettim, onda sallıcam. Sırtım kopuyo saatlerce. Sırtımı yaslayamıyorum, eğilip ellerini tutuyorum, uyanıyor ya çarparak. Dalınca yaslanıyorum ama yaslanmak da kâr etmiyor. Şuan bile ağrıyor. Üç beş güne rahat edicem inşallah.
Gerçekten böyle bir cümle kurdunuz mu ben onu merak ettim. Bu arada inşallah bebişin bir şeyi yoktur.“aşkım ben tuvalete gidicem, sen giderken salona götürür müsün bebeğimizi”
Kaç aylık?Anadizi neymiş ki? Bu arada benim bebek büyük bacaklaroma tam sığıyor.
Şükür iyiyiz. Çok teşekkürlerİnş bebeğiniz de bir şey yoktur.
Bir de bu konuyu gündüz okudum sürekli aklımda yankılanan söz '“aşkım ben tuvalete gidicem, sen giderken salona götürür müsün bebeğimizi”.sanırım hep böyle naifsiniz. Ne diyeyim hep böyle kalın.
Yok şükür. Evet kurdum. Güzel güzel oturuyorduk mutfakta. Yemek faslı..Gerçekten böyle bir cümle kurdunuz mu ben onu merak ettim. Bu arada inşallah bebişin bir şeyi yoktur.