bebeğimizin kafasına telefon çarptı :(

Bende 3 4 aylıkken gece emzirmeye kalktım.
Gözler kapanıyor telefona bakayım dedim.
Nasıl olduysa şak kaydı elimden bebenin suratına
Korkudan daha çok ağladı.
Biraz oynattım falan sakinleşti. Şişme morarma da olmadı.
İnşallah sizede bişey olmaz korkmayın

oha diyorum:)

Bence sizin kafanıza bebekken telefon düştü herhalde şöyle 3310 filan yoksa bu yazının açıklaması olamaz.

Çok geçmiş olsun teşekkürler. Uzak mesafeden düşünce daha çok korktum. Eşim ayakta masadan telefonunu alırken, alıp koltuğa oturacak ya, bebek de önünde, pusette. Önce pusete çarparak başına gelmiş. Anlattığı kadarıyla.

Sırf asi yorum olsun da beğeni toplayayım diye, nasıl annesine kadar getirenler, siz de hoşçakalın.

Buraya ( A angelwishes ), çarpma sonrası ağlamazsa vs tehlikeli diye yazmışsın. Benim çocuğum çok hareketli bol bol düşer. Düştü mü hiç bozuntuya vermeyiz. Güldürürüz dikkatini dağıtırız falan. 16 aylık bu arada ama bıngıldağı hala açık doktor sizin ki geç kapanacak genetik olarak dedi. Neyse kafasının arkasını sert biçimde masanın altında tahta çıkıntıya vurdu bu 3 gün önce. İlk ağlayamadı şoka girdi 4 saniye, sonra bastı yaygarayı. Kafama takıldı şimdi Allah korusun bi sıkıntı olsa şimdiye belli olurdu değil mi?

Son düzenleme:
Siz yazınca hatırladım bende aynı hatayı yapmıştım :/
Emzirirken kafasina düşmüstü tlf. Nasıl ağlamısti kuzum

Bilgim yok ama çarpmalarda düşmeler de ilk 24 saat önemli galiba
3 gün geçmiş bişey olmaz Allah korusun

Bilgim yok ama çarpmalarda düşmeler de ilk 24 saat önemli galiba
3 gün geçmiş bişey olmaz Allah korusun
Yemin ederim bazen annelik çok çok çok zor. Doktora götürürsün bunun için mi geldin diye küçümserler abartan anne olursun, götürmezsin ihmalkar anne olursun. Napacağımı şaşırdım.

Kizim 6 aylikkenn dusmustu yataktan. Ama benim evim parke olmadigii icin yer beton diye dr. Tomografi cektirip incelemisti baya. Bisey cikmamisti.
Dr. O zaman sunu demisti "eger dustugu an agliyorsa korkacak bisey yoktur. Aglamiiyorsa mutlaka dr.a gostermelisiniz"
Bir de kusma oluyorsa. Fiskirir tarzda tabiki.
Bu ikisi onemli seyler. 48 saat kurali demistii dr. 48 saat boyunca 2 saatte bir uyandirmaya calis derin uyumasina engel ol demisti.

Milkkcimm geçmiş olsun canımm şimdi nasıl bebiş? Gittiniz mi doktora? Bence bir şey olmamıştır telefonlar çok hafif 100 gr nerdeysezaten eşin düşürse düşürse 15-20 cm mesafeden düşürmüştür o da ne yapcak allasen 2 3 metre olsa farklı olur mesela... Fakat yine de doktora gidin için rahat eder tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…