• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimizin isminde eşimle anlaşamıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi askk3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi isim daha güzel

• Cihat

OY: 8 30,8%
  • Yekta

OY: 5 19,2%
  • Asil

OY: 11 42,3%
  • Adin

OY: 2 7,7%

• Ankete Katılan
    26

askk3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
141
262
23
24
Doğuma 1 ay kaldı ve benim hala içime sinen bir isim yok. Eşimle sevgiliyken oğlumuz olursa ismi cihat olsun demiştik 3 4 sene önce. Eşim o isme takılı kaldı. Birbirimize söz verdik ikimizin de istediği bir isimdi değiştirmek istemiyorum diyor. Ama son zamanlarda ben bu isimden soğumaya başladım. Ama ne zaman bu konuyu açsam aramız bozuluyor ve anlaşmaya varamıyoruz. Ben daha modern bir isim istiyorum eşim o isimde çok kararlı. Benim beğendiğim 3 4 isim var. Adin, Talha, Yekta veya Asil ismini beğeniyorum. Sizce hangisi daha güzel geliyor kulağa?

Ben de cihan ismini seviyorum , bu şekilde yumusatsaniz nasıl olur?
Cihat biraz sert bir isim, bombacı teröristler kendilerine cihatçı dediği için anlam olarak insanın aklına olumsuz şeyleri getiriyor. Eşim yalvarsa da ben cihat ismini koymazdim heralde çocuğuma

Cihat sizin secimlerinizden güzel geldi bana ağır güzel isim ama yanına bir isim daha ekleyeblrsnz bizimde buna benzer bi durum oldu ikimiz bir isim istemistk çocuk yokken sonrs herkeste o isim vsr diye soğudum ben isimden ama esim çok ısrar etti. Gönlü kalmasn koydk ikinci ismide ben koydm şimdi ikinci çocuğumuz olcak ilk ismi ben koycam ikinciyi isterse o

Cihat sizin secimlerinizden güzel geldi bana ağır güzel isim ama yanına bir isim daha ekleyeblrsnz bizimde buna benzer bi durum oldu ikimiz bir isim istemistk çocuk yokken sonrs herkeste o isim vsr diye soğudum ben isimden ama esim çok ısrar etti. Gönlü kalmasn koydk ikinci ismide ben koydm şimdi ikinci çocuğumuz olcak ilk ismi ben koycam ikinciyi isterse o
Yanına ikinci ismi koymayı kabul etmiyor. Sen o ismi kullanırsın ben Cihat derim karışıklık olur diyor. Bir yönden de haklı buluyorum. Benim biraz da bu kadar takma sebebim riskli bir doğum olacak plesenta previa olduğum için bir-çok riskim var doğum sırasında rahmimin alınıp bir daha çocuk sahibi olamam riskim de olunca ben baya takmaya başladım bu konuyu. Ama sanırım herkes cihat ismini daha çok beğenmiş.

Doğuma 1 ay kaldı ve benim hala içime sinen bir isim yok. Eşimle sevgiliyken oğlumuz olursa ismi cihat olsun demiştik 3 4 sene önce. Eşim o isme takılı kaldı. Birbirimize söz verdik ikimizin de istediği bir isimdi değiştirmek istemiyorum diyor. Ama son zamanlarda ben bu isimden soğumaya başladım. Ama ne zaman bu konuyu açsam aramız bozuluyor ve anlaşmaya varamıyoruz. Ben daha modern bir isim istiyorum eşim o isimde çok kararlı. Benim beğendiğim 3 4 isim var. Adin, Talha, Yekta veya Asil ismini beğeniyorum. Sizce hangisi daha güzel geliyor kulağa?
İsminin anlamı karakterini etkiler diyin öyle ikna edebilirsiniz sanki.

Öncelikle sağlıkla doğsun bebişiniz💗 evet ortada verilirmiş biz söz var. Belli ki söz’e önem verende bir eş’iniz var. Hiç birbirinizi kırmayın, iki ismi de koyun eğer iki isim koyabiliriz diyorsanız. Ya da en güzeli istediğiniz isimleri bir kağıda yazıp, kura çekin. Nasipte ne çıkarsa o olsun :) benim oy’um Yekta isminden yana oldu.. önemli olan sizin ne istediğiniz :)

Şahsi fikrim olarak asil ve adin köpek ismi gibi. İçlerinde en güzeli bencede cihat. Eğer sizin çok çok beğendiğiniz bir isim yoksa eşinizide kırmayın bence

Back