Gerçektenmi6 ay öncesi havuz, 1 yıl öncesi deniz cocuklara yasak
derileri
klorlü su ve tuzu suyu kaldıracak yapıda değilmiş,
dr antalyaya gideceğiz uzun yolculukta ne yapmalıyım dedi
bol bol emzir ve suya sokma dedi
Gerçektenmibiz de hayaller kuruyorduk. Gerçi şişme havuz aldım eve balkonda şişirip sokacağım alışsın diye. Denizede sokarız demiştik
Bunu duyduğuma üzüldüms_gofret mama sandalyesinde yemiyor yere yatırıyorum öyle yiyor emzirme yastığının üstüne alt açma örtüsü serip
Bebeğim alerjik zaten riske atamamya.Bazen ayrı tutuyorum bazen unutup atıyorum ne yalan söyleyim
Olur o kadar takılma ya bnce
Paşabahçe’nin figürlü tabağı var abinin onları kullanıyorum çıkınca ona da tavşanlı alcam
Bulursan güzel bir şey link atar mısın?Canım biz de kucağımızda sokmayı düşünüyoruz gidersek tabii. Uv korumalı tulum tarzı mayo alıcam oğluma. Boyun simidi istemez asla benm oğlan özgürlüğüne düşkün. Kollukta olmaz henüz bebekler. Deniz sonrası Panço bakıcam birde
Almadım eğer gidersek mayo bez yeterli şuan için dr sormadım gerçi deniz havuz uygun olur mu diye olmazsa da tek ayaklar girer
Doktorumuz denizi kesinlikle önerdi. Egzaması var zaten çok iyi gelir dedi.6 ay öncesi havuz, 1 yıl öncesi deniz cocuklara yasak
derileri
Valla alın aldırınBunu duyduğuma üzüldümO kadar aldık mama sandalyesinde yemezse yazık olur
Emzirme yastığını bu kadar işlevli de kullanmazsın
Decatlon da çok güzeller var baksana bi oraya daBulursan güzel bir şey link atar mısın?
Denizden çıkar çıkmaz götürür yıkarım diyorum pançoya sarıp
Kaçtır gidiyorum unutuyorum sormayı özellikle soracam bizimde egzama var bakalım ne dicekDoktorumuz denizi kesinlikle önerdi. Egzaması var zaten çok iyi gelir dedi.
Havuzu asla önermedi. Yüzme eğitimine başlayacaktım 2 aylıkken. Yazın dahi olmaz dedi.
Güneş kremi de 6 aydan önce olmaz dedi. Zaten bizim denk geliyor tam
Kıyafetlerini çift durulama yapın mutlaka canım. Biodermanın ona özel losyon ve şampuanlarını kullanıyoruz. Ama şampuanda sls varmışKaçtır gidiyorum unutuyorum sormayı özellikle soracam bizimde egzama var bakalım ne dicek
Bende otribebe kullanıyorum peki youtube videolarindaki gibi bir delikten sıkınca diğerinden akıyor mu, hiç öyle olmadı bende, beceremiyormuyum acabaBuruno ya da otribebe 5 ml olanlardan kullanıyorum. 2 buruna tek seferde yaklaşık yarısını kullanıyorum. 2 ml kadar.
Eğimli tutup sıkmak iyi oluyor
Ya biz iki aydan fazladır demir damlasını çay kaşığıyla veriyoruz ve makinede yıkanıyor. Sadece kettle'da su kaynatıp onu döküyoruz üzerine, kullanmadan önceYaa çok heyecanlı günler
Darısı başımıza
Tabaklarını sizinkilerden ayrı tutmak zor oluyor mu peki. Porselen olursa ben görmediğimde bulaşık makinesine atılır illa bir girer gibi geliyor.
Havuz daha sakat değil mi ya :/ Hem pis hem klorlu su. İlla ki ağzına, gözüne, burnuna kaçacak6 ay öncesi havuz, 1 yıl öncesi deniz cocuklara yasak
derileri
Biz linola kullanıyoruz dr vermişti bi bak istersen atopik ciltler içinKıyafetlerini çift durulama yapın mutlaka canım. Biodermanın ona özel losyon ve şampuanlarını kullanıyoruz. Ama şampuanda sls varmışmustelaya döneceğim.
Bepanthol sensiderme çok iyi geldi onu deneyebilirsin. İçeriği temiz demişlerdi inşallah öyledir
Videoları bilmiyorum ama yok akmıyor. Zaten o anca şırıngayla oluyor. O kadarına hasta değilse gerek yok demişti doktorumuz. Eğer çok dolu oldugunu düşünüyorsan öyle deneyebilirsin. Eczaneden serum suyu + 10 ml şırıngayla yapabilirsiniz. Eczacıya sorun yöntemini anlatırBende otribebe kullanıyorum peki youtube videolarindaki gibi bir delikten sıkınca diğerinden akıyor mu, hiç öyle olmadı bende, beceremiyormuyum acaba
Ya biz iki aydan fazladır demir damlasını çay kaşığıyla veriyoruz ve makinede yıkanıyor. Sadece kettle'da su kaynatıp onu döküyoruz üzerine, kullanmadan önceVicdan azabı yüklendim şu an her yerimden. Ek gıdada her şeyini elde yıkamak mümkün olacak mı
Havuz daha sakat değil mi ya :/ Hem pis hem klorlu su. İlla ki ağzına, gözüne, burnuna kaçacak
Canım ben zaten biliyorsun zeytin yiyorum bol bolBiz linola kullanıyoruz dr vermişti bi bak istersen atopik ciltler için
Bnde çift durulama yapıyorum banyo suyu da sıcak olmasın ona da dikkat et
Bnm yediklerim yapıyor egzamayı dikkat edince olmuyır domates özellikle çok yapmıştı
İnşallah cnm bnm alerji de azalır sende rahat bebişte rahat olurCanım ben zaten biliyorsun zeytin yiyorum bol bolçok kısıtlı şeyler yiyorum alerjisinden dolayı ve dediğin gibi çok fark ediyor.
Banyo suyunu da baya ılık yapıyoruz. Oda sıcaklığı 20-21 olsun demişti doktor ama soğuk geldi bana yapamadım kışın.
Linolaya da bakayım aklımda alternatif olsun ama denizden çok ümitliyimMümkün olduğunca denize sokmayı düşünüyorum inşallah her açıdan rahatlatır.
Tabii kiBulursan güzel bir şey link atar mısın?
Denizden çıkar çıkmaz götürür yıkarım diyorum pançoya sarıp